ANUNȚURI - DUMINICA A XXVII A- 2017

  • IC, odată cu începerea anului pastoral reluăm catehezele săptămânale la toate categoriile de vârstă. Normele bisericești subliniază această datorie pastorală deoarece se știe că ” pentru ca Vestea Bună să pătrundă în toate straturile familiei umane, este fundamental ca fiecare creştin să joace un rol activ în instaurarea Împărăţiei lui Dumnezeu în lume. Trebuie să recunoaștem și faptul că o comunitate creştină matură poate să existe doar atunci când are loc o cateheză sistematică a tuturor membrilor ei şi când cateheza efectivă şi bine dezvoltată a adulţilor face parte din prioritățile majore ale Parohiei. (conf. Consiliul Internaţional pentru Cateheză - „Cateheza în comunitatea creştină – principii călăuzitoare”, nr 25.). Prin urmare, continuând programul catehetic de anul trecut, îi așteptăm pe copiii – sâmbăta la ora 10.00, adolescenții –sâmbăta seara după sf. Liturghie iar familiile – marți seara, după sf. Liturghie. Pentru prima întâlnire cu tinerii, de sâmbăta viitoare, avem vizita surorilor Pauline din București care ne propun cateheza: ”Smartphone – risc sau oportunitate în trăirea și vestirea Evangheliei?”

  • Cu gândul tot la noul an pastoral, adresăm un îndemn pentru iubitorii de muzică sacră; susținerea celebrărilor liturgice prin cântul sacru este o formă privilegiată de rugăciune, de slujire și de dăruire în folosul comunității. Invităm persoanele care au înclinație spre muzica corală și sunt dispuse să sacrifice din timpul liber, să se înscrie printre membrii coralei noastre pentru a menține continuitatea ansamblului coral. Vă așteptăm la biroul parohial sau direct la domnul organist. Vă mulțumim.

  • Au sosit la birou revistele Mesagerul Sf. Anton, Lumina Creștinului și Biserica și viața – pe luna oct. În acest nr puteți afla și programul sfințirii mormintelor de la începutul lunii viitoare. Lăudat să fie Isus Cristos!

  • Lăudat să fie Isus Cristos
  • Breviar Online

    © 2017 Parohia Romano-Catolică "Fericitul Ieremia" Bacău
    Str. Digu Bîrnat, 4, 600349-Bacău; tel. 0234/577471; e-mail: pfibacau@gmail.com