Duminica a IX a 2018

deAdministrator PFIB

Duminica a IX a 2018

1. În săptămâna care urmează avem două zile însemnate: Vineri, 8 iunie, +Solemnitatea Preasfânta Inimă a lui ISUS (este și Ziua Mondială de Rugăciune pentru Sfințirea Preoților), iar sâmbătă, 9 iunie celebrăm Inima Neprihănită a Mariei. Vineri, fiind solemnitate (dar nu sărbătoare de poruncă), vom celebra sfânta Liturghie de dimineața la ora 9.00 și seara la ora 18.00 urmată de binecuvântarea euharistică.
2. Vă rugăm să rețineți că Sâmbătă, 9 iunie, la Sfânta Liturghie de seara va fi prezent și Preasfințitul episcop pentru a fi alături de surorile noastre, Maestre Pie Venerine care aniversează solemn 25 de ani de prezență în România. Vă îndemn să participați la această celebrare pentru a-i mulțumii lui Dumnezeu, împreună cu ele, pentru toate operele minunate pe care El le-a săvârșit prin această familie religioasă. Sărbătoarea va fi pregătită printr-un triduum de rugăciune, în zilele de miercuri, joi și vineri cu predici tematice la Sf. Liturghie de seară.
3. Totodată, sâmbătă, la ora 11.00 se celebrează și Hramul parohiei Inima Neprihănită din Șerbănești – Bc, iar duminica viitoare, tot la ora 11.00, Hramul parohiei Preasfânta Inimă a lui Isus din Nicolae Bălcescu.
4. Vă rugăm să luați abonamentele la Lumina Creștinului și Biserica și Viața.

Despre autor

Administrator PFIB administrator