ANUNȚURI – DUMINICA A III-A DIN ADVENT – 2018

deAdministrator PFIB

ANUNȚURI – DUMINICA A III-A DIN ADVENT – 2018

1. În pregătirea sărbătorilor de Crăciun, luni 17 decembrie vom vizita bolnavii și pe cei care nu se pot deplasa la biserică. Pentru completarea listei vă rugăm să ne înștiințați pe parcursul zilei de astăzi.

2. Tot mâine începem Novena de pregătire pentru Sărbătoarea Nașterii Domnului. 
Marți, Miercuri, Joi, Vineri și Sâmbătă dimineața în timpul sfintelor Liturghii și după amiaza între orele 16:30-19:00 vor fi ocazii de spovezi. Luni, 24 dec. vom fi la spovezi doar până la ora 12.00

3. Sfânta Liturghie solemnă a Nașterii Domnului va fi celebrată luni, 24 dec. la ora 21:00. Corala bisericii va prezenta un Concert de colinde la 20.15, înainte de sf Liturghie.
În ziua Sfântului Crăciun, programul Sfintelor Liturghii va fi cel obișnuit din zilele de duminica. Pentru zilele din săptămâna Crăciunului: miercuri – Sf. Ștefan, joi – Sf. Ioan, Sfintele Litughii vor fi celebrate la orele 9:00; 10:30; 18. Miercuri, 26. dec, în Sărbătoarea Sf. Ștefan, după Sfânta Liturghie de la ora 10.30 se va prezenta Sceneta de Crăciun pregătit și prezentat de copiii din parohia noastră. Va fi prezent și Moș Crăciun care va veni cu daruri pentru copii.

4. Am afișat deja programul sfințirii locuințelor pentru anul 2019 și programul liturgic de sărbători, programe pe care le puteți găsi la avizier, pe site-ul parohiei sau în numărul special de Crăciun al revistei Biserica și Viața care va fi disponibilă în zilele următoare.

5. Sărbătoarea Sfintei Familii se va celebrată duminică 30 decembrie. Invităm familiile care anul acesta au împlinit sau împlinesc 5, 10, 15… din 5 în 5 până la 60 de ani de căsătorie să se înscrie la biroul parohial pentru a participa la Sărbătoarea Familiei și să primească binecuvântarea specială în cadrul Sfintei Liturghii de la 10:30.

6. Ca și în anii trecuți, pentru susținerea activității de evanghelizare prin mass media, de astăzi și până duminica viitoare vom amenaja la ieșirile din biserică două urne speciale pentru donațiile dumneavoastră oferite pentru Radio Maria.

7. Corul tinerilor din parohia noastră, după ce se va întoarce de la colindarea episcopului nostru și a preoților din parohiile ieșene, va susține duminica viitoare, după Sfânta Liturghie de la ora 9.00 un mini-concert de Crăciun. Vă așteptăm pe cât mai mulți să-i ascultați cu drag.

8. La ieșirea din biserică îi veți observa și anul acesta pe voluntarii de la Centrul misionar diecezan și pe copiii de la AC cu articole specifice Crăciunului. …

9. Mulțumindu-vă pentru produsele și contribuțiile bănești oferite pentru coșul carității destinat celor nevoiași, Vă dorim o săptămână binecuvântată și vă așteptăm să vă uniți zilnic cu noi în rugăciune.

Despre autor

Administrator PFIB administrator