PREASFÂNTA TREIME – 2019

Administrator PFIB deAdministrator PFIB

PREASFÂNTA TREIME – 2019

PREASFÂNTA TREIME – 2019

• Marți, 18 iunie, încheiem trezena de rugăciune la sf. Anton de Padova.
• Joi, 20 Iunie celebrăm Solemnitatea Trupul și Sângele Domnului; este sărbătoare de poruncă. Sfintele Liturghii vor fi celebrate, dimineața la 9 și la 10.30 iar seara la ora 17.00, …și nu la 18.00. La această Sf. Liturghie de seară vom avea bucuria să fim alături de cei 28 de copilași care s-au pregătit pentru a primi Prima Sf. Împărtășanie. Facem un apel către copiii și adolescenții din cadrul parohiei și-i rugăm să vină la Sf. Liturghie îmbrăcați în alb și cu o floare în mână pentru a face un pod de flori, la intrare pentru copiii sărbătoriți iar la ieșire pentru Isus Euharisticul. După Sfânta Liturghie vom merge în Procesiune cu Sfântul Sacrament la altarele pregătite în jurul bisericii după care vom intra în biserică pentru binecuvântarea euharistică. 
• Duminica viitoare se va celebra Hramul Parohiilor Inima Neprihănită a Mariei din Șerbănești – Bacău și Preasfânta Inimă a lui Isus din Nicolae Bălcescu.
• Ic, Vă reținem atenția și cu un anunț umanitar și cu un îndemn la un gest de caritate concret: o tânără din parohia noastră se află internată în Spitalul Fundeni într-o stare foarte critică și are nevoie de mult sânge pe o perioadă de timp. Deja mulți oameni se gândesc la ea, atât în rugăciunile lor, dar mai ales, prin gestul concret de a dona sânge…,nu contează grupa de sânge, …oricine poate dona. Pentru a respecta un grafic pentru donare, am deschis o listă la birou pentru cei care vor și pot să doneze! Vă rugăm să treceți pe la birou pentru a fixa împreună ziua cea mai potrivită pentru donare. Vă mulțumim.

Despre autor

Administrator PFIB

Administrator PFIB administrator