Anunțuri – Duminica a XVII a 2019

deAdministrator PFIB

Anunțuri – Duminica a XVII a 2019

Anunțuri – Duminica a XVII a 2019

  1. IC, Sâmbătă, 3 August, la Faraoani – BC, va avea loc a VII a ediţie a Întâlnirii Diecezane a Familiilor cu tema „Familia, cărare între generaţii”. Fiind o parohie apropiată, din decanatul nostru, ar fi frumos să ne organizăm și să participăm cât mai mulți, cu mijloace proprii la tot programul propus de organizatori. Întâlnirea va începe la ora 9.30 și se va încheia la ora 16.00. http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=201907082.
  2. Vineri, 2 august, este prima vineri din lună cu vizitarea bolnavilor și cu devoțiunea la Preasfânta Inimă a lui Isus. Tot în această zi avem Porțiuncula, cu acordarea indulgenței specifice acestei zile.
  3. Vă anunțăm și organizarea pelerinajului parohial la sanctuarul de la Cacica cu ocazia Sărbătorii Adormirea Maicii Domnului de pe 15 august. Înscrierile se pot face la biroul parohial sau telefonic de astăzi și până duminica viitoare pentru a închiria mijlocul de transport adecvat. Vă mulțumim.
  4. În vederea consacrării noului episcop de Iași, Mons. Iosif Păuleț din 6 august, de la Iași, începem astăzi Novena de rugăciune la Duhul Sfânt care se va încheia pe 5 august. Novena va fi recitată în fiecare seară după sf. Rozariu, înainte de sf. Liturghie și se va încheia cu o rugăciune specială pregătită de Oficiul Diecezan pentru Pastoraţia Liturgică. Vă îndemnăm să participați la acest moment de pregătire, ca astfel să-l însoţim pe noul episcop Mons. Iosif Păuleţ, noul păstor al Episcopiei de Iaşi, în tot timpul slujirii sale părinteşti.
  5. Au sosit revistele Mesagerul Sf. Anton pe luna august.