DUMINICA A XIX A – 2019

deAdministrator PFIB

DUMINICA A XIX A – 2019

DUMINICA A XIX A – 2019
1. Joi, 15 august, celebrăm Solemnitatea Adormirea Maicii Domnului. Este sărbătoare de poruncă și vom celebra trei Sfinte Liturghii: la 9.00, la 10.30 și seara la ora 18.00. Persoanele înscrise pentru pelerinajul parohial de la Cacica vor porni spre Sanctuarul marian, Miercuri, 14 aug. ora 8.00. Cei care nu ajung la Cacica, se pot alătura miercuri seara, de la ora 17.45 grupului de pelerini care pornește de la biserica din Centru și se va îndrepta spre biserica de la Barați pentru a participa la Sf. Liturghie de la ora 20.00 și la procesiunea cu statuia Maicii Domnului de la Barați. 
2. IC, Duminica viitoare, la ora 10.30 pr. Alexandru Răchiteanu va celebra Prima sa Sfântă Liturghie în biserica noastră și în parohia sa de origine. Părintele Alexandru a fost sfințit de curând, pe 8 iunie, în Catedrala din Torino, oraș în care a locuit împreună cu familia sa și unde a fost încardinat. Părintele primițiant împreună cu părinții săi și cu rudele Vă așteptată să vă uniți cu ei în rugăciunea de laudă și de mulțumire. 
3. Vă reamintim că în această perioadă, suntem disponibili pentru a vizita familiile revenite în țară care se consideră ca făcând parte din Parohia noastră și doresc binecuvântarea locuințelor. Programările le puteți face la biroul parohial. 
4. Vă anunțăm deja că Marți, 27 august, începem Trezena de rugăciune în cinstea Sfântului Anton de Padova.

Despre autor

Administrator PFIB administrator