ANUNȚURI – DUMINICA A XXVI A – 2019

deAdministrator PFIB

ANUNȚURI – DUMINICA A XXVI A – 2019

ANUNȚURI – DUMINICA A XXVI A – 2019

1. Marți, începe luna octombrie, luna Sf. Rozariu.
În fiecare seară, înainte de Sf. Liturghie, vă invităm să vă uniți cu noi în rugăciune participând la recitarea sfântului Rozariu. După cum menționează Normele liturgice, ”se acordă indulgență plenară celor care recită cel puțin o treime din Rozariu, în biserică, în familie sau în comunitatea religioasă”. De reținut că luna octombrie este și luna misionară extraordinară. Marți seara, la sf. Liturghie vom avea onoarea și bucuria să-l avem în mijlocul nostru pe Excelența Sa, Mons. Anibal, din Panama, unde activează ca misionar și pr. Roberto Vacaru din parohia noastră. Preasfințitul Anibal va fi însoțit de pr. Bartolomeu, preot din dieceza noastră care se află de asemenea în misiune în Panama.

2. Duminica viitoare, cu Sf. Liturghie de la ora 9.00, celebrare animată de tinerii din parohie, începem noul an pastoral. Totodată, vom relua catehezele săptămânale la toate categoriile de vârstă, copiii – sâmbăta la ora 10.00, adolescenții –sâmbăta seara după sf. Liturghie. Acțiunea catolică- joi seara după sf. Liturghie.

3. În această săptămână avem prima vineri și prima sâmbătă din luna octombrie. Vineri vom vizita bolnavii.
De asemenea avem și două memorii liturgice mai însemnate: Marți – Sf. Tereza a Pruncului Isus și Vineri – Sf. Francisc de Assisi.

4. La biroul parohial găsiți revista Lumina creștinului pe luna octombrie.

5. Duminica viitoare, se celebrează Hramul Parohiei Sf. Francisc de Assisi din Izvoare – Bc.

Despre autor

Administrator PFIB administrator