ANUNȚURI – DUMINICA A III A – 2020

deAdministrator PFIB

ANUNȚURI – DUMINICA A III A – 2020

ANUNȚURI – DUMINICA A III A – 2020

  1. Vinerea viitoare avem și Prima Vineri din lună. Începem Novena către Preasfânta Inimă a lui Isus și către Inima Neprihănită a Mariei. Vă îndemnăm cu căldură ca și anul acesta să participați cât mai mulți la această devoțiune atât de iubită și prețuită de poporul nostru. Încredințați-vă iubirii milostive a lui Isus, participând la Sfânta Liturghie din Prima Vineri, primind dezlegarea prin Sfânta Spovadă și Sfânta Împărtășanie și recitând cu noi Consfințirea către Inima Preasfântă.
    De reținut că din această lună și până în octombrie reluăm vizitarea bolnavilor și a celor neputincioși pentru sfânta spovadă. Dacă mai sunt persoane care vor să fie vizitate, Vă rugăm să ne anunțați.
  2. La intrările principale din biserică puteți lua abonamentele la publicațiile catolice Lumina creștinului și Mesagerul Sfântului Anton pentru luna februarie. Revista Lumina creștinului are un supliment in memoria Pr. Cornel Cadar.
  3. Luni, 3 februarie, la sfintele Liturghii de la ora 7.00 și 18.00 se va acorda binecuvântarea prin mijlocirea Sfântului Blaziu.
    Lăudat să fie Isus Cristos

Despre autor

Administrator PFIB administrator