Duminica Rusaliilor – 2020

deAdministrator PFIB

Duminica Rusaliilor – 2020

Duminica Rusaliilor – 2020

  1. IC, În așteptarea revenirii la normalitate a vieții cotidiene și reluarea celebrărilor liturgice în bisericile parohiale, Vă amintim că vom continua să celebrăm Sfintele Liturghii în curtea bisericii după orarul obișnuit.
  2. Dorim să vă mulțumim pentru colecta duminicii trecute organizată pentru Presa Bună – cu suma de 2100 Ron și pentru donațiile făcute pentru proiectele misionare prin Cutiuța Speranței – cu suma de cca 4o00 Ron și 250 Euro. De asemenea vă mulțumim pentru colectele duminicale. Chiar dacă prezența dvs este mai redusă la sfintele Liturghii datorită restricțiilor, am simțit totuși că apreciați micile proiecte administrative pe care le-am realizat și ați contribuit la colecte cu multă generozitate. Vă mulțumim, iar Dumnezeu să vă răsplătească cu darurile sale cerești pentru tot binele făcut.
  3. În această săptămână avem prima Vineri din luna iunie. În cursul dimineții vom vizita și bolnavii.
  4. Colegiul Naţional Catolic „Sfântul Iosif” din Bacău organizează concursul de admitere la Seminar, pentru anul şcolar 2020-2021. Înscrierile se fac în perioada 2-5 iunie 2020, la sediul Seminarului Liceal „Sfântul Iosif” (Calea Moldovei, nr. 233), între orele 9.00-16.00 sau prin sistemul on-line la adresa școlii. (http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=202005084)
  5. La birou găsiți revista Mesagerul Sf. Anton pe luna iunie

Despre autor

Administrator PFIB administrator