DUMINICA A XIII A 2020

deAdministrator PFIB

DUMINICA A XIII A 2020

1. Luni, 29 iunie, celebrăm Solemnitatea sfinților Petru și Paul; este sărbătoare de poruncă iar Sfintele Liturghii, vor fi celebrate la orele: 9; 10:30; 18. Menționăm că tot luni, la ora 11, se va celebra hramul Bisericii sfinții Petru și Paul din Bacău – Centru.

2. În săptămâna pe care o începem avem și prima vineri și prima săptămână din luna iulie cu devoțiunile Preasfintei Inimi a lui Isus și a Inimii Neprihănite a Mariei. Vineri, în cursul dimineții vom vizita bolnavii. 3. Pentru cei abonați la broșura De La Răsărit până La Apus, puteți găsi noul număr iulie/august la punctele de distribuire sau la birou.

4. Vă anunță că începând de astăzi și până la reluarea noului an școlar nu vom mai celebra sfânta Liturghie pentru copii, la ora 12.00.

5. În legătură cu prima Sf. Împărtășanie a copiilor, sperăm să avem posibilitatea de a relua pregătirile la începutul lunii septembrie și odată cu începerea anului școlar să organizăm sărbătoarea lor. Îi vom contacta telefonic pe părinți pentru stabilirea programului integral.

Lăudat să fie Isus Cristos

Despre autor

Administrator PFIB administrator