Anunțurile din DUMINICA A XIX A -2020

deAdministrator PFIB

Anunțurile din DUMINICA A XIX A -2020

Anunțurile din DUMINICA A XIX A -2020

  1. IC, sâmbătă 15 august, celebrăm Adormirea Maicii Domnului. Este sărbătoare de poruncă și vom celebra trei Sfinte Liturghii: la 9.00, la 10.30 și seara la ora 18.00.
    Fiind într-o perioadă de restricții, hramurile și pelerinajele se supun unor reguli care nu permit adunări religioase ca în alți ani. Astfel, vă puteți îndrepta spre locurile de pelerinaj închinate Sfintei Fecioare Maria, de la Cacica sau de la Barați respectând însă normele de distanțare și de siguranță.
  2. Duminica viitoare, 16 august vom relua pregătirea catehetică cu copiii de la Prima Sfântă Împărtășanie. La această întâlnire am dori ca să fie prezent și unul din părinți. Sărbătoarea Primei Sfinte Împărtășanii este prevăzută pentru duminică 13 septembrie.
  3. Dragi credincioși, luna august este și luna anunțării transferurilor în dieceza de Iași. A fost publicată deja pe situl diecezei lista completă a numirilor și a transferurilor. (http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=202008009)
    La rubrica ”Pentru studii” este menționat și pr. Laurențiu care astăzi celebrează ultima Sfântă Liturghie la noi, ca vicar parohial, și va pleca la Roma pentru a face o specializare în teologia morală. Îi mulțumim pentru slujirea și activitatea pe care a desfășurat-o în comunitatea noastră și îi dorim mult succes în noua misiune încredințată de episcop.
    Mulțumim pr. Laurențiu, …și pentru că mâine este Sărbătoarea Sfântului Laurențiu iar peste câteva zile este și aniversarea nașterii tale, îți dorim La Mulți ani…, cu sănătate și cu zel apostolic în slujirea preoțească…prin mijlocirea Sfântului tău Patron. Dumnezeu să te răsplătească și să te păstreze mereu în Iubirea Sa.

Lăudat să fie Isus Cristos!

Despre autor

Administrator PFIB administrator