deAdministrator PFIB

Anunțuri – Duminica a XXV a – 2020

1. Cu prima duminică din octombrie vom începe noul an pastoral, 2020-2021. Totodată, vom modifica și programul Sfintelor Liturghii. Astfel, începând cu 4 octombrie, duminica vom celebra prima Sfântă Liturghie la ora 9.00, celebrare animată de copii. A doua Sfântă Liturghie de dimineața va fi celebrată la ora 11.00. (Liturghia comunității)Pentru după amiază vom ține cont de programul de iarnă și cel de vară. Astfel, din 4 oct se va recita sf. rozariu la ora 16.00 iar la ora 16.30 se va face expunerea Sfântului Sacrament pentru Adorație și binecuvântare. La ora 17.00 se celebrează a treia Sf. Liturghie animată de tineri după care urmează cateheza săptămânală pentru tineri, programe susținute de părinții salezieni. Pentru perioada de vară tot programul de după amiaza se va decala cu o oră.

2. Copiii vor relua cateheza săptămânală sâmbătă 3 octombrie de la ora 10.00

3. În funcție de evoluția pandemiei și de programul stabilit de cancelaria episcopală în 2021 dorim să pregătim tinerii cu vârsta peste 12 ani pentru celebrarea Sacramentului Sf. Mir și în parohia noastră. Cum avem date concrete vă vom anunța pentru începerea catehezelor sacramentale.

4. Tot pe 4 oct. vom anunța componența Consiliului Pastoral Parohial și a Consiliului Economic Parohial, două organisme cerute de episcopul diecezan conform normelor din Codul de Drept Canonic (cf. can. 8*2,94,536).

5. Vă mulțumim din suflet pentru colecta specială de duminica trecută destinată pentru Țara Sfântă. Suma colectată a fost de 2755 ron. Vă dorim o duminică binecuvântată.

Lăudat să fie Isus Cristos

Despre autor

Administrator PFIB administrator