ANUNȚURI – DUMINICA A XXVII A – 2020

deAdministrator PFIB

ANUNȚURI – DUMINICA A XXVII A – 2020

ANUNȚURI – DUMINICA A XXVII A – 2020

 1. Începem noul an pastoral cu un program modificat al Sfintelor Liturghii duminicale : 9.00 – Liturghia copiilor, 11.00 – Liturghia comunității și seara la 17.00 Liturghia tinerilor, urmată de cateheza pentru ei. Între 16.00-17.00 recităm Sf. Rozariu și facem Adorația euharistică cu binecuvântarea finală.
  Ic, vă rugăm călduros să le permiteți copiilor cu vârsta între 7 – 13 ani să vină la catehezele de sâmbătă, între orele 10.00 – 11.30. Respectând măsurile de siguranță au ocazia de a socializa, de a participa la o învățătură catehetică și de a pregăti Sf. Liturghie de duminică.
  Dar marea provocare este pentru tinerii noștri; dragi tineri, la invitația părinților salezieni (care vor celebra Sf. Liturghie și vor propune temele de cateheză), vă îndemnăm să includeți în programul vostru săptămânal și această întâlnire cu Isus și cu învățătura Sa conștienți că El este CALEA, ADEVĂRUL și VIAȚA. Vă așteptăm în fiecare duminică de la ora 17.00.
  Acțiunea Catolică își va relua programul întâlnirilor în fiecare joi după Sfânta Liturghie de seară.
 2. Odată cu începerea lunii octombrie – luna Sfântului Rozariu, vă așteptăm să vă uniți cu noi în rugăciune în fiecare seară înainte de Sf. Liturghie.
 3. Cei abonați găsiți la ieșirea din biserică revista Lumina creștinului și Isus, Prietenul copiilor pe luna octombrie.
 4. IC, colecta pentru Obolul Sfântului Petru, care prin tradiţie se desfăşoară în solemnitatea Sfinţilor Petru şi Paul, la 29 iunie, la cererea Sf. Părinte a fost transferată în lumea întreagă în duminica de astăzi, în memoria Sfântului Francisc din Assisi. Această colectă se organizează pentru ca papa, succesorul Sfântului Petru, să poată face faţă diferitelor nevoi materiale din Biserica universală.
  Vă mulțumim.
  Lăudat să fie Isus Cristos!

Despre autor

Administrator PFIB administrator