Duminica a XXVIII a – 2020

deAdministrator PFIB

Duminica a XXVIII a – 2020

Duminica a XXVIII a – 2020

  1. Odată cu reluarea noului an pastoral, după ce am convenit cu cancelaria episcopală, vă aducem la cunoștință că anul viitor la începutul vacanței de vară vom avea în Parohia noastră Administrarea Sfântului Mir. Este un eveniment care ne onorează și care motivează întreaga comunitate. Ținând cont de noile scenarii de răspândire a noului coronavirus, dorim ca de astăzi să începem înscrierile pe listele de la biroul parohial. Îi așteptăm pe toți copiii și adolescenții, începând cu cei care vor avea 12 ani împliniți (începând cu 1 iulie – 2021). Dorim să finalizăm înscrierile până pe 1 nov a.c. pentru a stabili un orar și o modalitate de pregătire și de catehizare sacramentală.
    Dragi părinți, vă rugăm insistent să fiți aproape de parcursul de credință și de maturizare spirituală al copiilor dumneavoastră. Știți foarte bine că formarea și educația umană dar și religioasă începe și se dezvoltă ÎN FAMILIE; Biserica, școala și societatea vin în ajutorul familiei contribuind la misiunea ei. Noi, ca și Biserică și ca păstori, simțim puternic această datorie și dorim să vă fim aproape.
    Dragi copii și tineri, viața de credință este ”un drum” (odos), o călătorie din care nu ne putem opri; știm care este Calea, cunoaștem și ”indicatoarele” și știm care este scopul final al călătoriei. Isus spune în Evanghelie că ”cine nu este cu mine este împotriva mea… și cine nu adună cu mine, risipește”. Cu timpul toți își dau seama de acest Adevăr, dar din păcate, unii realizează prea târziu.
    Dragi copii, Sfânta Liturghie duminicală de la ora 9.oo este în mod special pentru voi ca și cateheza de fiecare sâmbătă de la ora 10.00. Dragi tineri, cu voi ne întâlnim în mod special duminica la ora 17.00 pentru Sf. Liturghie urmată de cateheza săptămânală.
  2. Vă mai anunțăm: Duminica viitoare celebrăm Ziua Mondială a Misiunilor. Se va face colecta special pentru Misiuni.
  3. Cei abonați, găsiți la ieșirea din biserică revista Mesagerul Sfântului Anton, pe luna octombrie.

Lăudat să fie Isus Cristos.

Despre autor

Administrator PFIB administrator