DUMINICA a IV a ADVENT – 2020

deAdministrator PFIB

DUMINICA a IV a ADVENT – 2020

DUMINICA a IV a ADVENT – 2020

  1. Suntem deja în preajma Sărbătorilor de Crăciun. Vă reamintim că anul acesta, în condiții mai speciale vom celebra Sfânta Liturghie solemnă a Nașterii Domnului joi seara, 24 dec. la ora 19:00. Corala bisericii noastre va prezenta un scurt Concert de colinde la 18.20, înainte de sf. Liturghie. Vă rugăm să țineți cont pe cât este posibil de toate măsurile de siguranță pe care deja le știm și le respectăm. Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag.
  2. În ziua Sfântului Crăciun, programul Sfintelor Liturghii va fi cel obișnuit din zilele de duminica: 9.00, 11.00 și seara la 17.00; Sâmbătă, 26 dec. – Sf. Ștefan, Sfintele Liturghii vor fi tot ca în ziua de Crăciun. La Sf. Liturghie de la ora 9.00 copiii vor prezenta un scurt montaj de poezii în fața Pruncului Isus. Va fi prezent și Moș Crăciun pentru a aduce daruri copiilor cuminți și buni.
  3. Sărbătoarea Sfintei Familii se va celebra duminică 27 decembrie. Invităm familiile care anul acesta au împlinit sau împlinesc 25, 50 respectiv 60 de ani de căsătorie să se înscrie la biroul parohial pentru a participa la Sărbătoarea Familiei și să primească binecuvântarea specială în cadrul Sfintei Liturghii de la 11.00
  4. Vă rugăm să consultați programul sfințirii locuințelor pentru anul 2021, program pe care îl puteți găsi la avizier, pe site-ul parohiei sau în numărul special de Crăciun al revistei Biserica și Viața, disponibilă la biroul parohial începând de marți, 22 dec.  Vă reamintim că anul acesta, la sugestia dumneavoastră vom parcurge cele 28 de sectoare într-un regim special: vom merge în zilele de: luni, marți, joi și vineri, respectiv 4, 5, 7,  și 8 ianuarie. Vom fi mai mulți preoți; vom începe la ora 9.30 – 13.00 cu pauză de o oră și, 14-17.00. Cine nu se poate încadra în acest interval orar sau preferă să amâne vizita preotului, se poate reprograma în cele trei zile de sâmbătă ale lunii ianuarie. Pentru contribuțiile anuale, Vă rugăm să luați de la ieșirile din biserică sau de la biroul parohial un plic pregătit pentru dumneavoastră pe care veți putea completa: Familia, și suma contribuită, respectiv simbria (150 lei/familie întreagă), seminar și biserică/ benevol.  De asemenea, se pot returna plicurile completate atât la birou cât și la colectele duminicale sau la trecerea cu sfințirea locuinței.
  5. Programul de spovezi pentru Sărbători:  luni, marți și miercuri – dimineața de la 6.45 și în timpul Sf. Liturghii; 9.30-12.00; după amiază: 16.00 – 19.00.
  6. Joi, în ajunul Crăciunului vor fi ocazii de spovezi doar dimineața.

Lăudat să fie Isus Cristos.

Despre autor

Administrator PFIB administrator