Anunţuri – Duminica a XXIV a – 2021

deAdministrator PFIB

Anunţuri – Duminica a XXIV a – 2021

Anunţuri – Duminica a XXIV a – 2021

  1. Marți, 14 sept. celebrăm sărbătoarea Înalțarea Sfintei Cruci. Nu este sărbătoare de poruncă; vom celebra Sfintele Liturghii, dimineața la ora 9.00 și seara la ora 18.00.
  2. Reluăm Anunțul pentru miercuri, 15 septembrie, când, la Iași, în cadrul Sfintei Liturghii de la ora 10,30, va fi consacrat noul altar al Catedralei Adormirea Maicii Domnului. În colaborare cu celelalte parohii din oraș, se va pune la dispoziție un mijloc de transport pentru cei care doresc să participe la acest eveniment și preferă acest mijloc de deplasare. Înscrierile se pot face la birou sau telefonic pe numerele mobile ale pr. paroh și pr. vicar, astăzi și până luni dimineața la ora 9.00 pentru a se putea stabili mijlocul de transport necesar.
  3. Pe fondul creșterii numărului celor infectați cu COVID 19, am primit zilele trecute câteva noi reguli privind accesul și desfășurarea activităților religioase în biserici. Chiar dacă au mai fost prezentate, reamintesc unele mai necesare:
  • Accesul credincioșilor în lăcașul de cult și în locațiile unde se organizează slujbe și adunări religioase se face astfel încât să fie asigurată o suprafață de minimum 1 mp pentru fiecare persoană și o distanță de minimum 1 m între persoane.
  • În interiorul lăcașului de cult și în locațiile unde se organizează slujbe și adunări religioase este obligatorie purtarea măștii, astfel încât să acopere gura și nasul.
  • Accesul credincioșilor care, prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, temperatură) nu este permis.
    Vă mulțumim pentru înțelegere.

Lăudat să fie Isus Cristos !

Despre autor

Administrator PFIB administrator