ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII

deAdministrator PFIB

ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII

ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII
CONCLUZII DUPĂ SFINȚIREA CASELOR – 2022
• IC, Chiar dacă mai avem o zi de reprogramări, putem declara încheierea sfințirii locuințelor și a binecuvântării familiilor. Vă mulțumim pentru că și anul acesta ne-ați întâmpinat cu devoțiune și ați făcut din vizita preotului un moment de sărbătoare și de rugăciune comună în mijlocul familiei dumneavoastră. Ne bucurăm și vă mulțumim că ne-ați așteptat pregătiți și că ați făcut tot posibilul să fiți prezenți acasă. Noi, ne cerem iertare pentru eventualele neplăceri sau neconcordanțe cu programul dumneavoastră.
• Ca și date statistice, am putut observa și în acest an aceeași tendință de ușoară creștere a numărului de familii. Până în prezent am avut ocazia să vizităm 902 familii, dintre care 530 familii întregi (față de 600 -2019) și 371 jumătăți sau familii în care doar o parte este catolică (față de 286 – 2019).
• Vă mulțumim și pentru contribuțiile dumneavoastră la simbrie, lucrări și cheltuieli la biserică și pentru susținerea seminariilor.
• Ca prioritate pentru activitățile administrative, pe lângă continuarea lucrărilor de reparații la interiorul casei parohiale ne-am orientat spre achiziționarea unei orgi performante pentru biserica noastră. Deja s-a colectat aproape o treime din suma totală iar lista rămâne deschisă. Îmi propun să vă țin la curent cu donațiile care se adaugă până la adunarea sumei finale.
• Pentru cei care nu ați completat formularul 230, la ieșirea din biserică puteți găsi noul model de formular de la ANAF pentru redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe salariu. Campania de strângere a formularelor se încheie la începutul lunii mai. Vă mulțumim.
De asemenea vă anunțăm că:
Ultima sâmbătă din ianuarie (29 ianuarie) reluăm catehezele cu copiii…, pe care îi așteptăm în fiecare sâmbătă începând cu ora 10:00
Alte date:
• Hramul Bisericii noastre îl vom celebra duminică, 8 mai.
• Pregătirea pentru Prima Sfântă Împărtășanie pentru copiii din clasa a III-a va începe pe 6 martie, în prima duminică din Postul Mare. De aceea vă rugăm ca începând de astăzi și până la începerea Postului, când vom începe pregătirile să îi înscrieți pe copiii care sunt deja în clasa III a. Intenționăm să facem Prima sfântă Împărtășanie, duminica, 19 iunie.
• În încheiere, dorim să mulțumim astăzi și tuturor binefăcătorilor și colaboratorilor parohiei noastre: feciorilor de biserică, persoanelor cu diferite pregătiri profesionale, din parohie sau din afară, care se implică la bunul mers al parohiei și persoanelor din jurul altarului care ne ajută zi de zi și duminică de duminică.
• Cei abonați puteți găsi la birou primul număr al revistei Lumina Creștinului. Tuturor vă mulțumim și vă dorim o duminică și o săptămână binecuvântată.
Lăudat să fie Isus Cristos!