Anunțuri – PREASFÂNTA TREIME – 2022

deAdministrator PFIB

Anunțuri – PREASFÂNTA TREIME – 2022

Anunțuri – PREASFÂNTA TREIME – 2022

• Joi, 16 Iunie celebrăm Solemnitatea Trupul și Sângele Domnului; este sărbătoare de poruncă iar Sfintele Liturghii vor fi celebrate, dimineața la 9 și la 11.00 iar seara la ora 18.00. După Sfânta Liturghie de seară vom face Procesiunea cu Sfântul Sacrament cu binecuvântarea euharistică la altarele amenajate în curtea bisericii. La această celebrare sunt așteptați și copiii care se pregătesc pentru Prima Sf. Împărtășanie;
• Așadar, duminica viitoare, la Sf. Liturghie de la ora 11.00 vom fi alături de cei 26 de copii care s-au pregătit pentru sacramentul sfintei Spovezi și pentru primirea pentru prima dată a Sfintei Împărtășanii. Vă invităm să participați la bucuria lor.
• Luni, 13 iunie celebrăm memoria Sf. Anton de Padova, La Sf. Liturghie de seară, după tradiție, îi invităm pe copiii și toți elevii din parohie pentru binecuvântarea specială a sfântului Anton; de asemenea la această Sfântă Liturghie vom binecuvânta și crinii.
• Astăzi încheiem Anul Pastoral – catehetic. Prin urmare, până în toamnă vom întrerupe catehezele obișnuite cu copiii și tinerii.
• La propunerea Papei Francisc, Întâlnirea Mondială a Familiilor se va celebra anul acesta în același timp la Roma dar și în toate diecezele din Biserica Catolică. Prin urmare, în ziua de 26 iunie 2022 la ora 11.00 în catedrala din Iași, PS Păuleț va celebra Sf. Liturghie la care sunt invitați să participe reprezentanți ale familiilor din toate parohiile diecezei. Având mijloacele proprii de deplasare, vă rugăm ca cei care vă puteți programa pentru această sărbătoare să treceți pe la parohie pentru câteva informații. Vă mulțumim…

Lăudată și preamărită să fie Sf. Treime !