Anunțuri – Duminica a XIV a – 2022

deAdministrator PFIB

Anunțuri – Duminica a XIV a – 2022

Anunțuri – Duminica a XIV a – 2022

  1. Sâmbătă, 9 iulie, începând cu ora 9.00, până la ora 14.00, echipa de la Oficiul pentru Pastorația Familiei va ține cursul de specialitate pentru logodnici la Bacău-Centru. Invitația de a participa la curs se adresează tinerilor care urmează să se căsătorească, el completând formarea religioasă pe care tinerii o primesc în parohie. Pot participa la curs și tinerii care vor să înțeleagă mai bine ce înseamnă să abordezi o prietenie în vederea căsătoriei, dar pot participa și soții cu experiență, pentru a reîmprospăta modul lor de a fi soți.
  2. Radio ERCIS FM, postul de radio al Diecezei noastre Romano-Catolice de Iaşi, se va auzi prin frecvenţă radio în municipiul Bacău şi în satele din împrejurimi pe frecvenţa FM 107 MHz. Frecvența a fost obținută joi, 30 iunie, în urma concursului organizat de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA)…. semnăturile transmise au fost de mare ajutor pentru a-i convinge pe cei 11 membrii de la CNA de nevoia acestui radio și în zona Bacăului, și nu numai. Începerea transmisiei este preconizat pentru luna august. Vom reveni cu detalii.
  3. La observația Conferinței Episcopilor Catolici din România vă îndemnăm călduros să participați la campania de recenzare, să colaborați cu recenzorii din teritorii și să vă declarați apartenența la cultul CATOLIC. S-ar putea asistăm la prelungirea termenului de recensământ, dat fiind că până astăzi doar circa 63 % din populația României s-a recenzat. Să nu vă fie frică sau rușine să spuneți că sunteți catolici și să verificați la recenzori dacă nu au trecut greșit datele în fișa lor!

Lăudat să fie Isus Cristos