DUMINICA A XI A 2023

deAdministrator PFIB

DUMINICA A XI A 2023

DUMINICA A XI A 2023

1. La sfânta Liturghie de la ora 11.00 aducem un omagiu Surorilor Pie Venerini care aniversează 30 de ani de prezență laborioasă în România, în special în mijlocul comunității noastre. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toate roadele pe care le-am primit prin carisma pe care El a sădit-o în inima Sfintei Roza Venerini și care a ajuns și la noi prin surorile care au activat în acești 30 de ani de prezență.

2. Sâmbăta viitoare, 24 iunie, celebrăm Solemnitatea NAŞTEREA SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL. Este și ziua în care vor fi sfințiri de preoți în Catedrala din Iași. Vă invităm să vă rugați împreună cu noi pentru părinții diaconi ca să devină preoți buni și sfinți.

3. Și Duminica viitoare vom fi în sărbătoare. La sfânta Liturghie de la ora 11.00 dorim să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru cei 60 de ani de preoție pe care i le-a dăruit părintelui Sandro Solari SDB din comunitatea părinților salezieni. Sfânta Liturghie de la ora 11.00 va fi prezidată de don Sandro înconjurat de confrații preoți, și marea familie saleziană prezentă în mijlocul comunității noastre.

4. Catehezele cu copiii și adolescenții din parohia noastră vor fi reluate la toamnă, odată cu reînceperea noului an pastoral.

Lăudat să fie Isus Cristos.