PROGRAMUL LITURGIC IN PERIOADA SARBATORILOR

deAdministrator PFIB

PROGRAMUL LITURGIC IN PERIOADA SARBATORILOR

Marți(19 decembrie), Miercuri(20 decembrie), Joi(21 decembrie), Vineri(22 decembrie) și Sâmbătă(23 decembrie) dimineața în timpul sfintelor Liturghii și după amiaza între orele 16:30-19:00 vor fi ocazii de spovezi.
De reținut: Duminica(24 Decembrie), în Ajun de Crăciun, după sf. Liturghie de la ora 12.00, nu vom mai celebra sf. Liturghie și Adorația de seară și nici nu vor mai fi ocazii de spovezi pentru a putea pregăti biserica pentru Celebrarea Nașterii Domnului.
Sfânta Liturghie solemnă a Nașterii Domnului va fi celebrată duminică, 24 dec. la ora 21:00. Corala bisericii va prezenta un Concert de colinde la 20.30, înainte de sf Liturghie. În ziua Sfântului Crăciun, programul Sfintelor Liturghii va fi cel obișnuit din zilele de duminica. Pentru zilele din săptămâna Crăciunului: marți – Sf. Ștefan, miercuri – Sf. Ioan, Sfintele Liturghii vor fi celebrate la orele 9:00; 10:30; 18. Marți, 26. dec, în Sărbătoarea Sf. Ștefan, după Sfânta Liturghie de la ora 10.30 va fi spectacolul de Crăciun pregătit și prezentat de copiii din parohia noastră. Va fi prezent și Moș Crăciun.

Despre autor

Administrator PFIB administrator