PREASFÂNTA TREIME – 2018

deAdministrator PFIB

PREASFÂNTA TREIME – 2018

• Joi, 31 Mai celebrăm Solemnitatea Trupul și Sângele Domnului; este sărbătoare de poruncă. Sfintele Liturghii vor fi celebrate, dimineața la 9.00 și la 10.30 iar seara la ora 18.00. După Sfânta Liturghie de seară vom face Procesiunea euharistică cu Sfântul Sacrament la altarele pregătite în curtea bisericii. La această celebrare sunt așteptați și copiii care astăzi au primit Sf. Împărtășanie; vor veni îmbrăcați în costumele de sărbătoare, după care le vor predare la parohie.

• În această săptămână avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din luna IUNIE, zile închinate Preasfintei Inimi a lui Isus și Inimii Neprihănite a Marei. Vineri vom vizita bolnavii pentru Sfânta Spovadă.

• Sâmbătă, 2 iunie va avea loc Întâlnirea diecezană a copiilor, sărbătoare care se va desfășura în Parohia Cleja Aşteptăm înscrierile copiilor până marţi seara.

• Marţi, 29 mai 2018, relicva sfântului Anton de Padova va ajunge şi în oraşul Bacău. În cadrul unei ceremonii solemne moaştele sfântului Anton de Padova, vor ajunge la ora 10.15 în faţa bisericii catolice „Sfinţii Petru şi Paul”, urmând ca la ora 10.30 să se celebreze o sfântă Liturghie în cinstea tuturor cinstitorilor sfântului Anton de Padova.