DUMINICA RUSALIILOR – 2018

deAdministrator PFIB

DUMINICA RUSALIILOR – 2018

1. Duminica viitoare, 27 Mai, în Solemnitatea Sfintei Treimi, 18 copilași din parohia noastră vor primi PRIMA SF. Împărtășanie. Vă îndemnăm ca pe lângă familiile, nașii, rudele și prietenii copiilor să participe la sărbătoare întreaga comunitate. Sfânta Liturghie solemnă va fi concelebrată la ora 10.30. Deoarece la ora 12.00 nu vom mai celebra o altă Sf. Liturghie, Vă rugăm ca la ora 10.30 să vină toți copiii și toți cei care obișnuiți să veniți la ora 12.00.

2. Părinții Salezieni, ne invită Sâmbătă, 26 Mai, la Sărbătoarea Sfintei Fecioare MARIA, Ajutorul Creștinilor, o sărbătoare celebrată anual cu mare solemnitate de familia saleziană. Sfânta Liturghie solemnă va fi celebrată sâmbătă seara la ora 18.00 cu participarea mai multor preoți oaspeți, după care va urma tradiționala procesiunea cu statuia Sf. Fecioare până la Oratoriul Don Bosco. Ca pregătire a sărbătorii, Miercuri, Joi și Vineri seara vom putea participa la un triduum de rugăciune și la Sf. Liturghie cu predica tematică.

3. Vă anunțăm de astăzi că Sâmbătă, 2 iunie va avea loc Întâlnirea diecezană a copiilor, sărbătoare care se va desfășura în Parohia sf. Francisc de Assisi din Cleja – Bc. Îi rugăm pe părinți să-i încurajeze pe copii să participe la acest eveniment și să se înscrie pe lista de la parohie.