Anunțuri – Duminica a XX a – 2018

deAdministrator PFIB

Anunțuri – Duminica a XX a – 2018

1. IC, devine ceva obișnuit ca în această perioadă, la celebrările liturgice să avem parte de o participare diferită faţă de alte perioade. Este anotimpul cununiilor religioase pe care încercăm să le pregătim cât mai bine şi să oferim un cadru liturgic cât mai potrivit. Este şi perioada vacanțelor şi mulţi dintre dumneavoastră vă deplasați în alte zone pentru câteva zile de concediu…, sau, unii revin acasă de pe alte meleaguri pentru câteva zile; ne bucurăm pentru orice reîntâlnire şi dorim sa-i salutăm pe toți membrii parohiei noastre reîntorși acasă, în comunitatea de baștină. Vă dorim să aveți zile liniștite, senine și odihnitoare în mijlocul familiei și alături de prieteni și cunoscuți.

2. Vă reamintim că marți, 28. 08. 2017 vom începe Trezena de rugăciune către Sfântul Anton de Padova, devoțiune care se va încheia în săptămâna dinainte de intrare în Advent. Trezena de toamnă, de rugăciune către Sf. Anton de Padova, ne dă posibilitatea, la acest sfârșit de vacanță de a ne analiza și de a ne pregăti sufletește pentru noul an pastoral care va începe în luna septembrie. Intențiile dumneavoastră de rugăciune le puteți lăsa la biroul parohial pentru a putea fi menționate la Sfintele Liturghii din zilele de marți ale Trezenei.

3. Au sosit revistele De la Răsărit până la Apus pentru lunile septembrie – octombrie.

4. IC, și un anunț mai de la inimă la inimă…, chiar dacă nu e prima noastră datorie față de seminar, (aceea de a sprijini financiar formarea viitorilor preoți, ci rămâne mereu datoria primordială de a ne ruga pentru ei și de a favoriza în familii nașterea a noi vocații), vă reamintim că anual, colecta specială din această duminică de august este pentru Seminarul diecezan. Vă mulțumim.

Despre autor

Administrator PFIB administrator