Anunțuri – Duminica a XXI a – 2018

deAdministrator PFIB

Anunțuri – Duminica a XXI a – 2018

Din Dispoziție episcopală, (http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=201808080) astăzi, la toate Sfintele Liturghii din bisericile diecezei, se prezintă Scrisoarea Pastorală a Preasfințitului Petru Gherghel prin care ne anunță că: ”În ziua de 22 septembrie, la ora 11.00, în biserica parohială „Adormirea Maicii Domnului” din Nisiporeşti (NT), în cadrul unei sfinte Liturghii pontificale, Eminenţa Sa cardinalul Giovanni Angelo Becciu, prefectul Congregaţiei pentru Cauzele Sfinţilor, înconjurat de numeroşi episcopi, cler şi popor al lui Dumnezeu, va purcede la beatificarea slujitoarei lui Dumnezeu Veronica Antal care, din acel moment, va primi titlul de fericită. Duminică, 23 septembrie, la ora 11.00, în biserica parohială din Nisiporeşti, va fi celebrată o sfântă Liturghie solemnă de mulţumire pentru darul acestei beatificări”.
Episcopul îi roagă pe preoţii parohi să organizeze participarea şi pelerinajul credincioşilor din parohiile lor la acest eveniment deosebit al diecezei.
Parohia noastră pune la dispoziția credincioșilor noștri un autocar pentru a ne reprezenta la această măreață sărbătoare. Vă rugăm să vă anunțați la biroul parohial. Scrisoarea pastorală în întregime o puteți citi la avizier sau o găsiți pe pagina de FB a parohiei.

Despre autor

Administrator PFIB administrator