ANUNȚURI – DUMINICA a XXIII a – 2018

Administrator PFIB deAdministrator PFIB

ANUNȚURI – DUMINICA a XXIII a – 2018

1. De duminica viitoare reluăm programul obişnuit al sfintelor Liturghii: 9.00 – pentru tineri, 10.30 – Liturghia comunității, 12.00 – pentru copii și seara la ora 18.00, precedată de Adorația euharistică. Catehezele de sâmbătă, cu copiii la ora 10.00 și cu tinerii la 19.00, vor fi reluate în prima sâmbătă din octombrie.

2. Vineri, 14 septembrie este sărbătoarea Înălțarea Sfintei Cruci. Vom celebra două Sf. Liturghii, la orele 9.00 și 18.00.

3. La inițiativa Oficiului diecezan pentru Familii, avem ocazia încă o dată de a spune ”DA” Familiei creștine, apărând căsătoria dintre un bărbat și o femeie și ferind copiii de teorii străine moralei și învățăturii creștine. La locurile amenajate la ieșirea din biserică aveți posibilitatea de a vă da adeziunea pentru această inițiativă trecându-vă pe listele speciale cu litere mari și semnând indescifrabil. Vă mulțumim.

4. Vă reamintim de evenimentul beatificării de la Nisiporești, din 22 septembrie. Mai avem câteva locuri libere în autocarul pus la dispoziție de parohie. Vă așteptăm să vă înscrieți.

5. Duminica viitoare, 16 septembrie se va celebra Hramul Parohiei Sf. Cruce – Bacău.

Despre autor

Administrator PFIB

Administrator PFIB administrator