Anunţuri – Duminica a XXIV a 2018

deAdministrator PFIB

Anunţuri – Duminica a XXIV a 2018

1. Reluăm Anunțul cu evenimentul anului, Beatificarea Slujitoarei lui Dumnezeu VERONICA ANTAL, Sâmbătă, 22 septembrie, ora 11.00 la NISIPOREȘTI – Neamț. (http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=201803118). Grupul oficial de pelerini din parohia noastră va pleca spre Nisiporești, Sâmbătă dimineața la ora 8.00. Cei care vă deplasați pe cont propriu vă rugăm să vă informați cu privire la locurile de parcare și la accesul în incinta bisericii, de pe situl OFMC:

(http://ofmconv.ro/veronica-antalc22-septembrie-2018/) sau de la avizierul de la intrarea în biserică.

2. Confederaţia Caritas România a solicitat Conferinţei Episcopilor din România organizarea unei colecte speciale în spirit de solidaritate cu oamenii care suferă din cauza războiului din Ucraina. Astfel, prin decret episcopal, în Dieceza de Iaşi se va organiza o colectă specială pentru Ucraina, duminica viitoare 23 septembrie 2018. (http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=201809013)

3. La sugestia unora dintre dumneavoastră, reînnoim un apel anual, cu rugămintea către cei care aveți mici firme și sunteți plătitori de impozit pe profit; cunoașteți desigur posibilitatea de a face o donație de sponsorizare către un ONG dar vă rugăm să luați în calcul și biserica noastră. Facem acest anunț acum și nu la sfârșit de an pentru a ști să ne întindem atât cât ne ține plapuma. Am dori să continuăm izolarea fundației și împiedicarea infiltrațiilor la sala de cateheze de la subsolul bisericii și, cât avem posibilitatea, continuarea pavării în jurul bisericii. Vă mulțumim anticipat, atât pentru donații cât și pentru eventualele sugestii.

Despre autor

Administrator PFIB administrator