DUMINICA a IV a ADVENT – 2018

Administrator PFIB deAdministrator PFIB

DUMINICA a IV a ADVENT – 2018

1. Vă reamintim că Sfânta Liturghie solemnă a Nașterii Domnului va fi celebrată luni, 24 dec. la ora 21:00. Corala bisericii noastre va prezenta un Concert de colinde la 20.15, înainte de sf. Liturghie. Vă așteptăm și la acest moment pentru a ne dispune pentru Sf. Liturghie și a intra mai bine în atmosfera sărbătorilor.
2. În ziua Sfântului Crăciun, programul Sfintelor Liturghii va fi cel obișnuit din zilele de duminica. Pentru zilele din săptămâna Crăciunului: miercuri – Sf. Ștefan, joi – Sf. Ioan, Sfintele Liturghii vor fi celebrate la orele 9:00; 10:30; 18.
3. Miercuri, 26. dec, în Sărbătoarea Sf. Ștefan, după Sfânta Liturghie de la ora 10.30 va fi spectacolul de Crăciun pregătit și prezentat de copiii din parohia noastră. Va fi prezent și Moș Crăciun pentru a aduce daruri copiilor cuminți și buni.
4. Vă rugăm să consultați programul sfințirii locuințelor pentru anul 2019, program pe care îl puteți găsi la avizier, pe site-ul parohiei sau în numărul special de Crăciun al revistei Biserica și Viața, disponibilă la biroul parohial. A sosit și primul număr din 2019 al revistei De la Răsărit la Apus. Cei care sunteți abonați, Vă rugăm să luați și celelalte publicații lunare expuse pe raft.
5. Sărbătoarea Sfintei Familii se va celebra duminică 30 decembrie. Familiile care anul acesta au împlinit sau împlinesc 5, 10, 15… din 5 în 5 până la 60 de ani de căsătorie mai au timp până miercuri să se înscrie la biroul parohial pentru a participa la Sărbătoarea Familiei și să primească binecuvântarea specială în cadrul Sfintei Liturghii de la 10:30.

Despre autor

Administrator PFIB

Administrator PFIB administrator