ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII. Sf. Familie – 2018

Administrator PFIB deAdministrator PFIB

ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII. Sf. Familie – 2018

În Sărbătoarea Sfintei Familii de la Nazaret adresăm o călduroasă felicitare și o sinceră urare familiilor care și-au reînnoit astăzi legământul matrimonial, dar și tuturor familiilor creștine din Parohia noastră și din lumea întreagă. Dumnezeu Tatăl întemeietorul și originea familie să vă păstreze mereu în iubirea sa și să facă să creșteți zi de zi în harul său.
• Luni, 31 dec. vom celebra o singură sf. Liturghie de încheiere de an la ora 10.30. în cadrul căreia vom prezenta o scurtă sinteză a activităților pastorale și administrative. Va fi o ocazie pentru întreaga comunitate de a-i aduce mulţumire lui Dumnezeu pentru toate harurile primite pe parcursul întregului an.
• Marți, 1 ianuarie, Sărbătoarea Sf. Fecioare Maria Născătoare de Dumnezeu, și Anul Nou. Programul Sfintelor Liturghii ca duminica cu excepția sf. Liturghii de la ora 9.00, care, doar de Anul Nou se suspendă. După Sf. Liturghie de la ora 10.30, pe platoul din fața bisericii, un grup din parohie va prezenta un program artistic cu jocuri si cântece tradiționale și Plugușorul cu urări pentru Noul An. Vă așteptăm cu mic cu mare.
• Duminica viitoare, 6 ianuarie, sărbătorim Epifania Domnului. Sfintele Liturghii vor fi după programul obișnuit: 9:00, 10:30, 12.00 și 18:00. Ca și în anii trecuți, la Sfintele Liturghii de la orele 10:30 și, dacă e cazul și la ora 18:00 se va face sfințirea apei de bobotează.
• Joi, 3 ianuarie, începem binecuvântarea familiilor și sfințirea caselor după programul stabilit. Programul îl puteți găsi la avizier, pe site-ul parohiei, pe pagina de facebook a parohiei sau în revista Biserica și Viața.
• Dorim să facem câteva precizări:
– programul începe zilnic la ora 9:00 și se termină înainte de ora 18:00 pentru a putea fi prezenți și la Sfânta Liturghie de seară. Există posibilitatea prelungirii acestui orar până la ora 19:00 pentru cazuri speciale și anunțate cu cel puțin două zile înainte.
– vă rugăm ca la primirea preotului în locuință să păstrați o atmosferă de rugăciune; de asemenea, vă rugăm să scrieți pe ușă numărul apartamentului, iar la intrarea în bloc , numărul și scara;
– în privința contribuției anuale, simbria este ca și anul trecut, 150 lei; contribuția pentru lucrările de întreținere a bisericii noastre și pentru încălzire este benevolă, dar, orientativ, având în vedere volumul de lucrări pentru noul an, am putea păstra suma din anii trecuți pentru a putea finaliza pavarea trotuarelor, amenajarea curții, izolarea geamurilor, înlocuirea învelitoarei de pe casa parohială și multe alte lucrări.
– reînnoim rugămintea către cei care au mici firme și au posibilitatea de a redirecționa din impozitul pe profit…, îi rugăm să completeze contractul de sponsorizare pentru PFIB, și, de asemenea facem și precizarea că cei care nu aveți posibilitatea achitării contribuției la vizitarea familiei, o puteți face și în timpul anului la biroul parohial;
– dacă mai sunt familii care s-au stabilit recent în parohia noastră, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință.
– la birou găsiți publicațiile pentru ianuari și din lunile trecute.
Vă dorim tuturor un An Nou cu sănătate, fericire și multă pace.
La mulți Ani, …Lăudat să fie Isus Cristos.

Despre autor

Administrator PFIB

Administrator PFIB administrator