ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII – Botezul Domnului – 2019

deAdministrator PFIB

ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII – Botezul Domnului – 2019

ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII – Botezul Domnului – 2019

1. Luni, Marți și Miercuri continuăm Sfințirea locuințelor și binecuvântarea familiilor pe ultimele sectoare. Vineri, 18 ianuarie și Sâmbătă 19 ianuarie vom merge la adresele reprogramate. Dacă mai sunt familii care doresc să fie vizitate, Vă rugăm să vă anunțați la biroul parohial.

2. În fiecare an, de la 18 până la 25 ianuarie se celebrează săptămâna de rugăciune pentru unitatea creștinilor. Și noi, în această perioadă ne unim în rugăciune cu întreaga biserică catolică pentru realizarea și îndeplinirea rugăciunii lui Isus ”CA TOȚI SA FIE UNA”.

3. Surorile de la grădinița sf. Roza Venerini anunță că în perioada 14 ian -1 febr., în intervalul orar 12.00 – 14.00 vor avea loc înscrierile pentru anul școlar 2019-2020. Sunt 60 de locuri disponibile pentru 2 grupe mici. Detalii, la avizier.

4. Duminica viitoare, 20 ianuarie, la încheierea sfințirii locuințelor și a binecuvântării familiilor vom prezenta o scurtă dare de seamă și vom anunța principalele evenimente pastorale din anul pe care l-am început.
Lăudat să fie Isus Cristos