ANUNȚURI – Duminica a III a TPA 2019

deAdministrator PFIB

ANUNȚURI – Duminica a III a TPA 2019

1. Sâmbătă, 2 februarie celebrăm Sărbătoarea Întâmpinarea Domnului. Fiind sărbătoare, dar nu de poruncă, vom celebra două Sfinte Liturghii, la ora 9.00 și seara la ora 18.00. La începutul sfintelor Liturghii din această sărbătoare are loc ritualul binecuvântării lumânărilor în holul din fața bisericii, urmată de intrarea solemnă în biserică. Pentru procesiune veți putea găsi lumânări și la intrarea în biserică. Cei care veniți cu lumânări de acasă, Vă rugăm să protejați flacăra lumânării pentru a evita scurgerile de ceară pe pardoseală.
Pe 2 februarie este și Ziua Mondială a Persoanelor Consacrate. La nivel zonal, persoanele consacrate din Zona Bacău se vor întâlni duminica viitoare, 3 februarie în Parohia Sf. Cruce – Bc.
Tot duminica viitoare, 3 februarie, la Sfânta Liturghie de seară se va acorda binecuvântarea specială a Sfântului Blaziu.
2. Vinerea viitoare fiind Prima Vineri din lună, începem Novena către Preasfânta Inimă a lui Isus și către Inima Neprihănită a Mariei.
De reținut că de Vineri reluăm vizitarea bolnavilor și a celor neputincioși care sunt deja înscriși pentru prima Vineri din lună. Dacă mai sunt persoane care vor să fie vizitate, Vă rugăm să ne anunțați.

3. Îi așteptăm pe copiii din clasa a III a pentru a se înscrie și a începe pregătirile pentru Prima Sfântă Împărtășanie. Vă rugăm ca până în duminica I din Postul Mare când vom începe catehezele, să ne comunicați numele copiilor.