Anunțuri – Duminica a VII a – 2019

Administrator PFIB deAdministrator PFIB

Anunțuri – Duminica a VII a – 2019

Săptămâna: 24 Februarie – 3 Martie 2019
1. Calendarul Săptămânii:
24 D † DUMINICA a 7-a de peste an; Fer. Marcu de Marconi, pr.
25 L Sf. Cezar, medic
26 M Sf. Alexandru, ep.
27 M Sf. Gabriel al Maicii Îndurerate, călug.
28 J Sf. Roman, abate; Fer. Antonia, călug.
1 V Sf. Albin, ep.
2 S Sf. Angela a Crucii, călug.
3 D † DUMINICA a 8-a de peste an; Ss. Cunegunda, împ.; Marin, ostaş m.

2. În această săptămână încheiem listele de înscrieri pentru participarea la Întâlnirea cu Sf. Părinte Papa Francisc, de la Iași, în ziua de 1 iunie. Copii, tineri sau adulți, catolici sau de alte confesiuni, preoți, persoane consacrate sau laici…, cu toții vom avea nevoie de un bilet de intrare în spațiile amenajate pentru a participa la întâlnirea cu vicarul lui Cristos, Păstorul nostru suprem, Episcopul Romei și al întregii creștinătăți, principiul unității tuturor creștinilor catolici. Sf. Părinte, la vârsta sa venerabilă, va face un maraton impresionant pentru a-i întâlni pe toți catolicii din țară, pentru a deschide noi punți de dialog între cei care au cam uitat limbajul Evangheliei lui Cristos și pentru a ne întări în credință. Vă rugăm să reflectați, să analizați și să nu pierdeți această ocazie istorică pe care, cu siguranță o veți păstra în memorie și o veți povesti generației viitoare. Desigur, puteți spune că e mai convenabil să urmăriți totul din casă, prin transmisiunile mas-media, … dar nu e totuna! Dacă am gândi cu toții așa, oare ce-ar ieși? Vă așteptăm să vă înscrieți fie pe listele de la parohie fie pe lista online de pe situl parohiei, www.pfib.ro. 
3. Săptămâna care urmează avem prima vineri și prima sâmbătă din lună, zile închinate devoțiuni Preasfintei Inimi a lui Isus și Inimii Neprihănite a Mariei. Vineri dimineața vom vizita bolnavii. 
4. Vă reamintim că deseară, la Sf. Liturghie de la ora 18.00 vom celebra Sf. Liturghie și prohodul pentru odihna sufletului răposat preot Dumitru Gabor, la patru ani de când a plecat dintre noi. 
5. Cei abonați la broșura liturgică De la răsărit până la apus, la standurile de la ieșirea din biserică puteți găsiți noul număr pentru lunile martie – aprilie.

Lăudat să fie Isus Cristos

Despre autor

Administrator PFIB

Administrator PFIB administrator