DUMINICA a VIII a TPA – 2019

Administrator PFIB deAdministrator PFIB

DUMINICA a VIII a TPA – 2019

1. Calendarul Săptămânii:
3 D † DUMINICA a 8-a de peste an; Ss. Cunegunda, împ.; Marin, ostaş m.
4 L Sf. Cazimir, rege *
5 M Ss. Luciu I, pp.; Teofil, ep; Adrian din Cezareea, m.
6 M MIERCUREA CENUŞII (post şi ab.) Sf. Coletta, fc.; Fer. Roza din Viterbo, fc.
7 J Ss. Perpetua şi Felicitas, m. *
8 V Sf. Ioan al lui Dumnezeu, călug. *
9 S Ss. Francisca Romana, călug. *; Dominic Savio; 40 de soldaţi, m.
10 D † DUMINICA 1 din Post; Sf. Simpliciu, pp.
1. IC, în această săptămână, odată cu MIERCUREA CENUȘII, începem timpul sfânt al Postului Mare. Ziua de miercuri este zi de post și abstinență. Sfintele Liturghii vor fi celebrate dimineața la ora 9.00 și seara la ora 18.00. De la ora 17.25 vom participa la devoțiunea Căii Sfintei Cruci. Pe toată perioada Postului Mare, Miercuri și Vineri – de la ora 17.25 și duminica – de la ora 17.00 vom parcurge Calea Sfintei Cruci. Duminica, după Calea Sfintei Cruci urmează expunerea Sfântului Sacrament pentru Adorația Euharistică

2. Duminica viitoare, prima din Postul Mare începem și pregătirea copiilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie. După cum s-a anunțat, sunt așteptați să se înscrie toți copiii din familiile parohiei noastre care sunt educați catolic, indiferent unde și cum au fost botezați, și care sunt în clasa a III a. Copiii înscriși precum și cel puțin unul dintre părinții lor sunt așteptați la biserică, după Sfânta Liturghie de la ora 12.00 pentru prima întâlnire de pregătire și pentru a stabilii câteva detalii legate de programul de pregătiri.

3. Vineri, 8 Martie, după Sfânta Liturghie de seară copiii de la grupul de cateheză vor prezenta un scurt moment artistic dedicat Mamei. Tot ei, vă așteaptă la ieșirea din biserică și vă pun la dispoziție mărțișoare confecționate de ei.

4. Vă mai anunțăm că marți 26 martie începem trezena de rugăciune la Sf. Anton de Padova, devoțiune care se va încheia marți, 18 iunie, după sărbătoarea Marelui făcător de minuni. 
Lăudat să fie Isus Cristos!

Despre autor

Administrator PFIB

Administrator PFIB administrator