Anunțuri – Duminica a II a PAȘTI – 2019

Administrator PFIB deAdministrator PFIB

Anunțuri – Duminica a II a PAȘTI – 2019

Anunțuri – Duminica a II a PAȘTI – 2019

1. Luni, 29 aprilie, începem Novena către Fer. Ieremia Valahul, Patronul spiritual al Parohiei noastre. Vă reamintim 
că Sărbătoarea hramului bisericii o vom celebra cu anticipare, duminica viitoare, 5 mai. Chiar dacă vom celebra Sfânta Liturghie și la ora 9.00 precum și seara la ora 18.00, îndemnăm întreaga comunitate să participe la Sfânta Liturghie solemnă de la ora 11.00. Nu vom celebra Sf. Liturghie la ora 12.oo 
2. Miercuri începem luna Mai, lună închinată Sfintei Fecioare Maria. Vă îndemnăm călduros să participați împreună cu noi în fiecare seară la ora 17.15 pentru recitarea sfântului rozariu și la cântarea litaniilor mariane. 
3. In această săptămână avem și Vinerea I din lună. Vom vizita bolnavii pentru spovadă. 
4. Tot în această săptămână, Radio Maria va transmite din biserica noastră sfintele liturghii de seară, de la ora 18.00 inclusiv duminica – sf. Liturghie de hram. 
5. La biroul parohial cei abonați puteți găsi revista De la răsărit până la Apus pe lunile mai-iunie, Lumina Creștinului pe luna mai.

6. Un anunț important în legătură cu vizita Papei: Cei care v-ați înscris pentru a merge cu trenul la Iași, Vă rugăm să treceți pe la parohie pentru a confirma participarea și a achita prețul biletului care este de 93 de lei, dus-întors. Vă rugăm să treceți pe la parohie astăzi sau pe parcursul săptămânii pentru a ști necesarul de locuri și pentru a putea achita avansul către CFR. Dacă cineva nu are toată suma, e suficient să dea un avans la înscriere, parohia achitând restul, cu speranța că se va recupera suma finală. Vă rugăm să rețineți că până la sfârșitul săptămânii trebuie să precizăm numărul celor care au făcut plata pentru transportul cu trenul. Cei care nu doriți să vă înscrieți pentru tren, va trebui să căutăm alte mijloace de transport: autocare, microbuze sau autoturisme personale.

Despre autor

Administrator PFIB

Administrator PFIB administrator