Anunțuri – Duminica a III a PAȘTI – 2019

deAdministrator PFIB

Anunțuri – Duminica a III a PAȘTI – 2019

Anunțuri – Duminica a III a PAȘTI – 2019

Cu bucuria întâlnirii la Celebrarea Hramului Bisaericii noastre, ”Fericitul Ieremia”, mâine, duminica 5 mai ora 11.00, 
Vă comunicăm următoarele anunțuri:

1. Miercuri, 8 Mai, în sărbătoarea liturgică a Fericitului Ieremia Valahul suntem invitați la Hramul Sanctuarului de la Onești. Sfânta Liturghie solemnă va fi prezidată de PS Petru Gherghel la ora 10.30 cu participarea părinților capucini, a preoților și credincioșilor prieteni și cinstitori ai Fericitului Ieremia, Patronul spiritual și al comunității noastre.

2. Joi, 9 mai, vom celebra la noi în biserică și Hramul comunității Surorilor Maestre Pie Venerini, cinstind-o pe fondatoarea Congregației, Sf. Roza Venerini. Vă invităm să vă uniți cu noi în rugăciune, iar Joi seara să participați la Sf. Liturghie solemnă, de la ora 18.00.

3. Vineri, 12 mai, începem seria de întâlniri catehetice cu tinerii logodnici care se pregătesc pentru Sf. Căsătorie. Vineri seara, după sfânta Liturghie de la ora 18.00 va avea loc prima întâlnire în cadrul căreia se va prezenta programul în detaliu și aspecte concrete legate de celebrarea Sfintei Căsătorii.

4. În atenția copiilor de la Prima Sf. Împărtășanie: duminica viitoare reluăm pregătirile catehetice. Îi rugăm pe părinți să fie prezenți și ei la începutul pregătirii pentru a definitiva împreună câteva detalii legate de data și ora celebrării.

5. Duminică, 12 mai va avea loc Hramul Parohiei Sf. Isidor Plugarul din Trebeș.

Cristos a Înviat!

Despre autor

Administrator PFIB administrator