Anunturile Săptămanale

Administrator PFIB deAdministrator PFIB

Anunturile Săptămanale

• În această săptămână avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din luna IUNIE, zile închinate Preasfintei Inimi a lui Isus și Inimii Neprihănite a Marei. Vineri vom vizita bolnavii pentru Sfânta Spovadă.


• IC, zilele de după Înălțarea Domnului ne pregătesc pentru celebrarea de duminica viitoare, Solemnitatea Coborârii Duhului Sfânt. Este și Hramul Parohiei din Barați. Deschiderea celebrărilor va avea loc Sâmbăta seara, ora 18. Ca în fiecare an, credincioșii din parohiile din Bacău vor putea participa la pelerinaj, pornind în procesiune către Barați la ora 17.45 din Parohia Bacău – Centru pentru a ajunge la Sf. Liturghie de la ora 20.00, urmată de procesiunea cu lumânări. La întoarcere spre Bacău, Parohia pune la dispoziție autobuze pentru pelerini. Programul integral îl puteți afla de pe afișele expuse.

• Astăzi, în duminica a VII a Sfintelor Paști se celebrează anual Ziua mondială a comunicațiilor. Experimentăm zi de zi, tot mai mult, rolul benefic pe care mas-media, cu toate mijloacele actuale, îl poate avea în opera de evanghelizare. Și în dieceza noastră s-au amplificat și sa-u diversificat activitățile acestor mijloace de comunicare și ne bucurăm de toate mesajele pe care le primim în casele noastre, fie prin Radio Maria, fie prin transmisiunile de pe internet ori prin publicațiile diecezane. Astăzi facem un îndemn călduros să susțineți toate aceste activități printr-o colectă specială, imediat după Sf. Liturghie. Vă mulțumim!

Despre autor

Administrator PFIB

Administrator PFIB administrator