DUMINICA II DIN ADVENT – 2019

deAdministrator PFIB

DUMINICA II DIN ADVENT – 2019

DUMINICA II DIN ADVENT – 2019

1. În dieceza noastră, mâine 9 dec. se celebrează Solemnitatea Neprihănitei Zămisliri. Este trecută ca sărbătoare de poruncă. Sfintele Liturghii vor fi la 9.00, 10.30 și seara la 18.00. La Iași vor avea loc Sfințiri de diaconi. Marți, 10 dec celebrăm memoria liturgică a Fer. Anton Durcovici, episcop-martir.

2. Ca și în anii trecuți, fiind în preajma sărbătorilor, gândul nostru se îndreaptă și spre persoanele aflate în nevoi și lipsuri. În colaborare cu Acțiunea catolică, propunem pentru timpul Adventului activitatea Coșul carității. În perioada 10 – 17 decembrie se pot aduce la parohie alimentele neperisabile, dulciuri, și alte bunuri de consum care apoi să fie împachetate în cutii de cadouri pentru a fi dăruite celor nevoiași. Cadourile pot fi însoțite de felicitări cu urări de Crăciun. Copiii pot împodobi cutiile cu desene realizate de ei, pentru a aduce culoare darurilor și bucurie celor care le vor primi.

3. De asemenea, apropiindu-ne de sfârșitul anului contabil, reînnoim apelul și rugămintea către persoanele juridice care, fiind pe profit, ar putea redirecționa o parte din impozitul către stat. Cu gândul la proiectele prioritare pentru anul viitor, ne gândim și la sursele de finanțare și orice contribuție din partea dumneavoastră ne-ar fi de mare folos. Vă mulțumim.

4. La biroul parohial puteți găsi ultimul număr al revistelor Lumina Creștinului, Isus Prietenul copiilor și Mesagerul Sfântului Anton. De asemenea, vă așteptăm pentru a vă face abonamente pentru noul an și pentru a vă procura calendarele puse la dispoziție de parohia noastră.

5. Așa cum anunțam duminica trecută, colecta specială de astăzi, de după Sfânta Liturghie este pentru copiii asistați de Caritas-ul Diecezan.

Advent binecuvântat!

Despre autor

Administrator PFIB administrator