ANUNȚURI – DUMINICA A III-A DIN ADVENT – 2019

deAdministrator PFIB

ANUNȚURI – DUMINICA A III-A DIN ADVENT – 2019

ANUNȚURI – DUMINICA A III-A DIN ADVENT – 2019

 1. Am intrat în a III a săptămână a Adventului. Marți, 17 decembrie începem Novena și timpul special de pregătire pentru Solemnitatea Crăciunului; Vineri 20 decembrie vom vizita bolnavii și pe cei care nu se pot deplasa la biserică. Pentru completarea listei vă rugăm să ne înștiințați pe parcursul zilei de astăzi.
 2. Toată săptămâna vor fi ocazii de spovezi; seara vom fi la dispoziție și în timpul sf. Rozariu ca și la Sf. Liturghie.
 3. Vă anunțăm deja că Sfânta Liturghie solemnă a Nașterii Domnului va fi celebrată marți, 24 dec. la ora 21:00. Corala bisericii va prezenta un Concert de colinde la ora 20.15, înainte de sf Liturghie. Programul liturgic complet al sfintelor sărbători precum și programul sfințirii caselor poate fi găsit în revista Biserica și Viața precum și pe pagina oficială a parohiei și pe FB.
 4. Sărbătoarea Sfintei Familii va fi duminică 29 decembrie. Anul acesta invităm familiile care au celebrat taina căsătoriei în ultimii cinci ani (2015-2019) precum și pe cele care anul acesta împlinesc 25 sau 50 de ani de căsătorie să se înscrie la biroul parohial pentru a participa la Sărbătoarea Familiei și să primească binecuvântarea specială în cadrul Sfintei Liturghii de la 10:30.
 5. Corul tinerilor din parohia noastră, va susține duminica viitoare, după Sfânta Liturghie de la ora 9.00 un mini-concert de Crăciun. Vă așteptăm pe cât mai mulți să-i ascultați cu drag.
 6. După amiaza, va avea loc la Oratoriu cu începere de la ora 15.00 tradiționala serbare și tombolă de Crăciun. Va veni și moș Crăciun cu daruri pentru copiii cuminți.
 7. La ieșirea din biserică îi veți observa și anul acesta pe voluntarii de la Centrul misionar diecezan cu articole specifice Crăciunului. Vă rugăm să nu-i ocoliți
 8. Vă mulțumim pentru ultimele două colecte speciale: pentru seminar, de Cristos Rege cu suma de 3.400 lei și pentru copiii asistați de Caritas, de duminica trecută de 3.600 lei.
 9. Acțiunea colectării produsele și contribuțiile bănești oferite pentru coșul carității destinat celor nevoiași rămâne deschisă până miercuri.
  Vă dorim o săptămână binecuvântată și vă așteptăm să vă uniți zilnic cu noi în rugăciune.

Despre autor

Administrator PFIB administrator