ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII. Sf. Familie – 2019

deAdministrator PFIB

ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII. Sf. Familie – 2019

ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII. Sf. Familie – 2019
În Sărbătoarea Sfintei Familii de la Nazaret adresăm o călduroasă felicitare și o sinceră urare familiilor care își serbează aniversarea și și-au reînnoit astăzi legământul matrimonial, dar și tuturor familiilor din parohia noastră și din lumea întreagă. Dumnezeu Tatăl întemeietorul și originea familie să vă păstreze mereu în iubirea sa și să facă să creșteți zi de zi în harul său.
• Marți, 31 dec. vom celebra o singură sf. Liturghie de încheiere de an la ora 10.30, în cadrul căreia vom prezenta o scurtă sinteză a activităților pastorale și administrative. Va fi o ocazie pentru întreaga comunitate de a-i aduce mulţumire lui Dumnezeu pentru toate harurile primite pe parcursul întregului an.
• Miercuri, 1 ianuarie, Sărbătoarea Sf. Fecioare Maria Născătoare de Dumnezeu, și Anul Nou. Programul Sfintelor Liturghii ca duminica cu excepția sf. Liturghii de la ora 9.00, care, doar de Anul Nou se suspendă. După Sf. Liturghie de la ora 10.30, pe platoul din fața bisericii, un grup din parohie va prezenta un scurt program artistic cu jocuri si cântece tradiționale și Plugușorul cu urări pentru Noul An. Vă așteptăm la sărbătoare.
• Vineri, 3 ianuarie, începem binecuvântarea familiilor și sfințirea caselor după programul stabilit. Programul îl puteți găsi la avizier, pe site-ul parohiei, pe pagina de Facebook a parohiei sau în revista Biserica și Viața.
• Dorim să facem câteva precizări:
– programul începe zilnic la ora 9:00 și se termină înainte de ora 18:00 pentru ca preoții să fie prezenți și la programul liturgic de seară. Pentru cei care nu sunteți disponibili în acest interval de timp, există posibilitatea de a vă reprograma în zilele de 18, 20, sau 25 ianuarie. Pentru anumite cazuri speciale, Vă rugăm să contactați personal preotul arondat pe sectorul dumneavoastră. Vă mulțumim!
– vă rugăm ca la primirea preotului în locuință să păstrați o atmosferă de rugăciune;
– în privința contribuției anuale, simbria este ca și anul trecut, 150 lei;
– reînnoim rugămintea către cei care au mici firme și au posibilitatea de a redirecționa din impozitul pe profit…, îi rugăm să ia în calcul și o sponsorizare pentru PFIB.
– de asemenea facem și precizarea că cei care nu aveți posibilitatea achitării contribuției la vizitarea familiei, o puteți face și în timpul anului la biroul parohial;
– dacă mai sunt familii care s-au stabilit recent în parohia noastră, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință.
– la birou găsiți publicațiile pentru ianuarie și din lunile trecute.
Vă dorim tuturor un An Nou cu sănătate, fericire și multă pace.
La mulți Ani,
Lăudat să fie Isus Cristos.

Despre autor

Administrator PFIB administrator