Botezul Domnului 2020

deAdministrator PFIB

Botezul Domnului 2020

Botezul Domnului 2020

  1. Dragi credincioși, Vă mulțumim că aveți răbdare cu noi și ne așteptați cu Sfințirea locuințelor și binecuvântarea familiilor după programul stabilit. Vineri, 17 ianuarie va fi ultima zi din program, dar Sâmbătă 18 ianuarie precum și Luni 20 și Sâmbătă 25 ianuarie vom merge la familiile care nu au fost acasă și s-au reprogramat. Dacă mai sunt familii care s-au mutat în zonă și doresc să fie vizitate, Vă rugăm să vă anunțați la biroul parohial.
  2. Duminica viitoare, 19 ianuarie, vom prezenta o scurtă dare de seamă și vom anunța principalele evenimente pastorale din anul pe care l-am început.
  3. Duminica, 26 ianuarie (peste 2 săptămâni), la sfânta Liturghie de la ora 10:30 îl vom comemora pe Sfântului Ioan Bosco, fondatorul Societății părinților salezieni. Această Sf. Liturghie va fi prezidată și animată de părinții salezieni. Ca pregătire pentru această sărbătoare, ca și în anii trecuți, se va face un triduu-um de rugăciune; joi, vineri, si sâmbăta, sfintele Liturghie de seară vor fi prezidate de părinții salezieni.
  4. Vă anunțăm că am primit primul număr din revista Lumina Creștinului pe 2020. Cei abonați puteți găsi revista la ieșirea din biserică.
    Lăudat să fie Isus Cristos

Despre autor

Administrator PFIB administrator