Anunțuri actualizate. Duminica a III a din PM – 2020

deAdministrator PFIB

Anunțuri actualizate. Duminica a III a din PM – 2020

Anunțuri actualizate.
Duminica a III a din PM – 2020
IC., Vă rugăm să rețineți că ”în urma măsurilor stabilite de autorităţile române, sâmbătă, 14 martie 2020, în contextul în care România a intrat în scenariul trei al epidemiei de coronavirus, sunt restricţionate activităţile culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive şi de divertisment care presupun participarea a peste 50 de persoane, realizate în spaţii închise”.
În această situație, până când va ține starea de urgență și nu apar alte instrucțiuni,
Vă rugăm ca – cei care participă la Sf Liturghie, să țineți cont de restricționarea cerută de autorități (50 pers.) și să păstrați distanța de siguranță de aproximativ 1,5 m;

  • De asemenea, vă rugăm să evitați contactul direct cu mobilierul din biserică și de a nu folosi genoflexorul, rămânând în picioare sau așezat pe bancă.
  • celelalte persoane care nu pot intra în biserică dar vor să participe la celebrări vor rămâne afară pe platou și pe aleea din fața bisericii unde vor putea asculta Sf. Liturghie la difuzoare; Vă mulțumim!
    Vă mai anunțăm:
    În următoarea perioadă, cât ține starea de urgență și dacă nu apar alte măsuri restrictive, vom celebra zilnic trei sfinte liturghii: 7.00, 16.30 și 18.00 respectând limita de participare(50 pers.)
  1. Joi, 19 Martie, celebrăm Solemnitatea Sf. Iosif, soțul Sf. Fecioare Maria. Este sărbătoare de poruncă. Sfintele Liturghii vor fi celebrate ca în zile de sărbătoare din timpul săptămânii: 9.00, 10.30 și seara la ora 18.00.
  2. Vă anunțăm că marți 17 martie începem trezena de rugăciune la Sf. Anton de Padova, devoțiune care se va încheia pe marți, 9 iunie, înaintea sărbătorii Marelui făcător de minuni.
  3. Vă mulțumim pentru Colecta duminicii trecute oferită persoanelor asistate prin programul Îngrijire la domiciliu. Suma colectată a fost de 4000 de lei. Dumnezeu să-i răsplătească cu darurile sale pe toți binefăcătorii.

Lăudat să fie Isus Cristos

Despre autor

Administrator PFIB administrator