Duminica a IV a PM – 2020

deAdministrator PFIB

Duminica a IV a PM – 2020

Duminica a IV a PM – 2020

Dragi credincioși, ținând cont de ORDONANȚA MILITARĂ
nr. 2 din 21.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândire a COVID-19
Vă anunțăm că în biserica noastră, Fer. Ieremia vom continua programul zilnic obișnuit și vom celebra cu biserica închisă Sfintele Liturghii de dimineața (ora 6.50) și seara (ora 18.00). Recităm zilnic Sf. rozariu înainte de sf Liturghie de seara iar miercuri și vineri parcurgem Calea Sfintei Cruci.
Mâine, Duminică 22 martie, vom celebra Sfintele Liturghii în biserică fără credincioși: 9.00, 10.30, 12.00 17.00 -Calea Crucii, 17.30 Adorație, 18.00 Sf Liturghie.

Așa cum ne recomandă și superiorii noștri bisericești, Vă rugăm ca în aceste împrejurări să ne urmăriți online și pe transmisiile TVR., cu precizarea că în vremuri de restriște nu este obligatoriu de a fi prezent în biserică pentru sfânta Liturghie, rămânând ca fiecare să ”sfințească Ziua Domnului” cum poate mai bine.

Miercuri 25 martie celebrăm Solemnitatea Bunei Vestiri. Vom celebra două Sfinte Liturghii: 9.00 și 18.00. Preasfințitul Iosif Păuleț ne propune un triduum de pregătire pentru această sărbătoare(22-24 martie): această iniţiativă se adresează întregii comunităţi catolice din România şi constă în recomandarea de a recita în aceste zile întreg sfântul Rozariu cu cele 20 de mistere. La Radio Maria va fi transmis sfântul Rozariu complet între orele 15.00-17.00 (www.radiomaria.ro).

Cu speranța că toate aceste încercări prin care trece omenirea fac parte din planul de iubire al lui Dumnezeu și sunt spre binele celor care îl iubesc pe El,
Vă îndemnăm să fiți tari în credință, uniți în iubire și înflăcărați în speranță. Fie ca această separare fizică momentană să nu scadă râvna credinței și în cât mai scurt timp să ne putem bucura de manifestarea credinței noastre în vremuri senine și sănătoase.

Lăudat să fie Isus Cristos.

Despre autor

Administrator PFIB administrator