Anunțuri – Solemnitatea ”Toți Sfinții” – a 2020.

deAdministrator PFIB

Anunțuri – Solemnitatea ”Toți Sfinții” – a 2020.

Anunțuri – Solemnitatea ”Toți Sfinții” – a 2020.

  1. IC Luni, 2 noiembrie celebrăm Pomenirea Tuturor Credincioșilor Răposați. Chiar dacă nu este sărbătoare de poruncă, vom celebra trei Sfinte Liturghii: la orele 7.00, 9.00 și 18.00. Așa cum obișnuim în fiecare an, astăzi și mâine (1 și 2 noiembrie) între orele 13.00-15.00 vom merge în cimitir pentru a ne ruga pentru cei răposaţi şi pentru a binecuvânta mormintele. De asemenea, și astăzi și mâine, după Sfintele Liturghii de seară de la ora 18.00, ne vom ruga Prohodul solemn pentru toți răposații parohiei noastre, iar cei care nu puteți ajunge în cimitire, puteți prezenta listele cu răposați și intențiile de rugăciune, după practica din anii trecuți.
  2. Odată cu luna octombrie am încheiat Novena la Preasfânta Inimă a lui Isus cu cele nouă Prime vineri ale lunii și cu vizitarea bolnavilor, totuși, dacă cineva dintre bolnavi vrea să fie vizitat la domiciliu pentru sf. spovadă, vă rugăm să ne înștiințați.
  3. Suntem în faza finalizării listelor cu candidații pentru Sf. Mir și găsirea unei modalități convenabile de a propune un program de pregătire catehetică. Odată cu începerea noului An Liturgic am dori să finalizăm grupele și să întocmim programa de lucru; dacă mai sunt adolescenți care nu au reușit să se înscrie, îi așteptăm urgent la biroul parohial.
  4. La rafturile speciale pentru presă, cei abonați puteți găsi revista Lumina Creștinului pe luna noiembrie și revistele De la Răsărit și până la Apus.
    Lăudat să fie Isus Cristos.

Despre autor

Administrator PFIB administrator