ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII. Sf. Familie – 2020

deAdministrator PFIB

ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII. Sf. Familie – 2020

ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII. Sf. Familie – 2020
În Sărbătoarea Sfintei Familii de la Nazaret adresăm o călduroasă felicitare și o sinceră urare familiilor care își reînnoiesc legământul matrimonial în cadrul Sfintei Liturghii și privesc cu încredere și speranță spre exemplul de credință și fidelitate al Sfintei Familii: Isus, Maria și Iosif. Dumnezeu Tatăl întemeietorul și originea familie să vă păstreze pe toți în iubirea sa și să facă să creșteți zi de zi în harul său.
• În zilele din octava Crăciunului, Luni, Marți și Miercuri sfintele Liturghii vor fi la 7.00 și 18.00.
• Joi, 31 dec. vom celebra o singură sf. Liturghie de încheiere de an la ora 11.00 în cadrul căreia vom prezenta o scurtă sinteză a activităților pastorale și administrative. Va fi o ocazie pentru întreaga comunitate de a-i aduce mulțumire lui Dumnezeu pentru toate harurile primite pe parcursul întregului an. După Sf. Liturghie, pe platoul din fața bisericii, un grup din parohie va prezenta un program artistic cu jocuri si cântece tradiționale și Plugușorul cu urări pentru Noul An. Vă așteptăm cu drag.
• Înainte de miezul nopții, dacă nu vor fi restricții de deplasare pe timpul nopții, biserica va fi deschisă pentru o scurtă vizita de mulțumire și de încredințare a Noului An lui Dumnezeu. (fără alte manifestări zgomotoase).
• Vineri, 1 ianuarie, Sărbătoarea Sf. Fecioare Maria Născătoare de Dumnezeu, și Anul Nou. Programul Sfintelor Liturghii ca duminica: 9.00, 11.00 și 17.00
• Luni 4 ianuarie, vom începe binecuvântarea familiilor și sfințirea caselor după regulile impuse de pandemia prin care trecem. Programul îl puteți găsi la avizier, pe site-ul parohiei, pe pagina de facebook a parohiei sau în revista Biserica și Viața.
• Vom prezenta mai multe precizări și detalii duminica viitoare. Vă rugăm doar ca fiecare familie să ia un exemplar din Scrisoarea pastorală a Preasfințitului Iosif Păuleț și un plic imprimat pe care le găsiți la ieșirea din biserică.
• Tot la ieșirea din biserică puteți lua Calendare 2021 iar cei abonați găsiți primul număr din revista liturgică De la Răsărit la Apus.
• dacă mai sunt familii care s-au stabilit recent în parohia noastră, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință.
Vă dorim tuturor un An Nou cu sănătate, fericire și multă pace.
La mulți Ani, …Lăudat să fie Isus Cristos.

Despre autor

Administrator PFIB administrator