DUMINICA a VI a TPA – 2021

deAdministrator PFIB

DUMINICA a VI a TPA – 2021

DUMINICA a VI a TPA – 2021

  1. IC, în această săptămână, odată cu MIERCUREA CENUȘII, începem timpul sfânt al Postului Mare. Ziua de miercuri este zi de post și abstinență. Sfintele Liturghii vor fi celebrate dimineața la ora 9.00 și seara la ora 18.00; se va binecuvânta cenușa și va fi presărată pe creștet în semn de pocăință. De la ora 17.25 vom participa la devoțiunea Căii Sfintei Cruci. Pe toată perioada Postului Mare, Miercuri și Vineri – de la ora 17.25 vom parcurge Calea Sfintei Cruci. Duminica, de la ora 16.00 se face expunerea Sfântului Sacrament pentru Adorația Euharistică urmată de Calea Crucii iar la 17.00 se va celebra a III a Sf. Liturghie duminicală animată de tineri. La Sfintele Liturghii de seară din zilele de miercuri și vineri se vor face predici tematice. În perioada Postului Mare, Vineri seara după Sf. Liturghie va avea loc la subsolul bisericii Întâlnire de Lectio divina. Vă așteptăm să ne rugăm și să medităm Cuvântul lui Dumnezeu care va fi proclamat la Sfânta Liturghie duminicală.
  2. Duminica viitoare, prima din Postul Mare începem și pregătirea copiilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie. Copiii înscriși precum și părinții lor sunt așteptați la biserică, după Sfânta Liturghie de la ora 9.00 pentru prima întâlnire de pregătire și pentru a stabilii câteva detalii legate de programul de pregătiri.
  3. Cei care aveți posibilitatea de a completa formularul 230 cu direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, vă rugăm să luați un exemplar la ieșirea din biserică și să-l returnați în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim.
  4. Ca și în anii trecuți, cu prima duminică a Postului Mare Vă îndemnăm să participați la acțiunea Cutia speranței întreprinsă de Centrul Misionar Diecezan pentru susținerea Operelor misionare diecezane. Cutiuțele pentru donații sunt distribuite la ieșirea din biserică sau la biroul parohial.
  5. Vă anunțăm că de marți 16 martie începem Trezena de rugăciune în cadrul Devoțiunii către Sf. Anton de Padova. Intențiile de rugăciune le primim deja la biroul parohial.

Lăudat să fie Isus Cristos

Despre autor

Administrator PFIB administrator