Duminica a I din PM – 2021

deAdministrator PFIB

Duminica a I din PM – 2021

Duminica a I din PM.- 2021
• Îi rugăm pe copiii înscriși pentru Prima Sfântă Împărtășanie precum și pe unul din părinții lor ca după Sf. Liturghie de la ora 9.00 să coboare la subsolul bisericii pentru prima întâlnire catehetică și pentru stabilirea câtorva detalii legate de orarul pregătirilor.
• Ca și în anii trecuți, cu prima duminică a Postului Mare Vă îndemnăm să participați la acțiunea Cutia speranței întreprinsă de Centrul Misionar Diecezan pentru susținerea Operelor misionare diecezane. Cutiuțele pentru donații sunt distribuite la ieșirea din biserică sau la biroul parohial.
• Vă reamintim că pe toată perioada Postului Mare, Miercuri și Vineri, la Sfintele Liturghii de seară se vor face predici tematice prezentate de pr. Alexandru Percu, responsabilul Oficiului diecezan pentru vocații. Tot în aceste zile, – de la ora 17.25 și duminica – de la ora 16.30, vom parcurge Calea Sfintei Cruci. Duminica, la ora 16.00 vom expune Sfântul Sacrament pentru Adorația Euharistică.
• Centrul diecezan Caritas vă invită și în acest an, ca în timpul Postului Mare, să vă îndreptați privirea și inima către persoanele în vârstă și cei care se găsesc în suferință. Astfel, Colecta specială de duminica viitoare, a II a din Postul Mare va fi destinată îngrijirii bătrânilor asistați prin programul ”Servicii de Îngrijire la Domiciliu”, un program de care beneficiază peste 1200 de bătrâni și bolnavi din dieceza noastră.
• Vă anunțăm că, de marți 16 martie începem Trezena de rugăciune în cadrul Devoțiunii către Sf. Anton de Padova. Intențiile de rugăciune le primim deja la biroul parohial.
• La biroul parohial, cei abonați puteți găsi deja revista De la Răsărit și până la Apus – pe lunile martie/aprilie.
Vă dorim un Post binecuvântat și rodnic.

Despre autor

Administrator PFIB administrator