DUMINICA a II a PM – 2021

deAdministrator PFIB

DUMINICA a II a PM – 2021

DUMINICA a II a PM – 2021

  1. În această săptămână avem prima vineri din lună cu Devoțiunile în cinstea Preasfintei Inimi a lui Isus și a Inimii Neprihănite a Mariei. În cursul dimineții vom vizita bolnavii pentru sfânta Spovadă.
  2. Așa cum am anunțat și duminica trecută, astăzi, în duminica a II-a din Postul Mare, în toată dieceza se face o colectă specială destinată programului de Îngrijire La Domiciliu, program aflat sub patronajul Caritas-ului diecezan. Vă mulțumim că vă gândiți la soarta celor 1200 de bătrâni – singuri, care sunt asistați prin bunăvoința d-voastră!
  3. În perioada 19-21 martie 2021, vor avea loc la Iași Zilele Seminarului, prilej cu care tinerii de clasa a XII-a şi cei care au absolvit liceul au posibilitatea să trăiască o profundă experienţă vocaţională la Seminar. Aceştia sunt invitaţi să participe fizic sau on-line la acest eveniment.
    Pe parcursul celor trei zile ei vor avea posibilitatea să experimenteze momente din viaţa unui seminarist, să trăiască clipe de apropiere de Domnul, dar şi să primească un ajutor pentru a discerne chemarea Mântuitorului în viaţa lor. Pot participa băieţi cu vârsta cuprinsă între 17 şi 25 de ani. Aceştia sunt rugaţi să anunţe prezenţa lor până pe 5 martie la datele de contact care pot fi găsite pe anunțul sitului episcopiei: (http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=202102094)

Lăudat să fie Isus Cristos

Despre autor

Administrator PFIB administrator