Anunțuri – Duminica a V a PM 2021

deAdministrator PFIB

Anunțuri – Duminica a V a PM 2021

Anunțuri – Duminica a V a PM 2021

  1. Joi, 25 martie celebrăm Solemnitatea Buna -Vestire. Nu este sărbătoare de poruncă dar vom celebra sfânta Liturghie de dimineața la ora 9.00 iar seara la ora 18.00.
  2. Duminica viitoare, a VI din Postul Mare celebrăm Duminica Patimilor cu procesiunea de Florii. Tot duminica viitoare vom anunța și programul pentru perioada sărbătorilor pascale. Fiind ultima duminică din martie se va trece la orarul de vară. Prin urmare, începând de Florii vom celebra sfintele Liturghii de duminică seara la ora 18.00.
  3. Facem un apel către tinerii care intenționează să celebreze sacramentul Sf. Căsătorii pe parcursul anului 2021. Dragi tineri, Vă îndemnăm să vă prezentați la biroul parohial personal sau prin reprezentanți pentru a definitiva programul căsătoriilor și pentru a fixa perioadele de pregătire catehetică și întocmirea dosarului matrimonial. Vă rugăm să vă decideți și să nu mai așteptați să revenim la obiceiurile din trecut. Să ținem cont că se mai pot lăsa în urmă unele accesorii secundare care mai mult împovărau evenimentul nupțial și să vă axați pe esențial: declararea iubirii voastre conjugale în fața lui Dumnezeu, a comunității sau a prietenilor apropiați. După celebrarea Hramului Bisericii de pe data de 9 Mai dorim să organizăm un Curs de pregătire pentru Logodnici.

Duminică binecuvântată

Despre autor

Administrator PFIB administrator