Anunțuri – Duminica a V a PAȘTI – 2021

deAdministrator PFIB

Anunțuri – Duminica a V a PAȘTI – 2021

Anunțuri – Duminica a V a PAȘTI – 2021

  1. Am început Novena de pregătire la Sărbătoarea Fer. Ieremia Valahul. Sărbătoarea Hramului Parohiei noastre va avea loc duminica viitoare, 9 mai. Chiar dacă vom celebra Sfânta Liturghie și la ora 9.00 precum și seara la ora 18.00, îndemnăm întreaga comunitate să participe la Sfânta Liturghie solemnă de la ora 11.00.
  2. Am început luna Mai, lună închinată Sfintei Fecioare Maria. Vă îndemnăm călduros să participați împreună cu noi în fiecare seară la obișnuita devoțiune mariană de luna mai, înainte de Sfânta Liturghie de la ora 18.00.
  3. In această săptămână avem și Vinerea I din lună. Vom vizita bolnavii pentru sf. spovadă.
  4. Vă mai anunțăm că astăzi, 2 mai se celebrerază Ziua Tineretului la nivel diecezan, însă, toate manifestările se desfășoară în comunitățile parohiale. Un grup de tineri au participat ieri la Mănăstirea carmelitană de la Luncani la o zi dedicată lor. În această seară invităm și alți tineri să se alăture lor și să participe la Sf Liturghie pentru a intra în comuniune de rugăciune cu tineretul diecezei noastre.
  5. La biroul parohial cei abonați puteți găsi revista De la răsărit până la Apus pe lunile mai-iunie, și Lumina Creștinului pe luna mai.

Cristos a Înviat

Despre autor

Administrator PFIB administrator