DUMINICA A VI A PAȘTI – 2021

deAdministrator PFIB

DUMINICA A VI A PAȘTI – 2021

DUMINICA A VI A PAȘTI – 2021

  1. Joi, 13 Mai celebrăm Solemnitatea Înălțarea Domnului. Programul Sfintelor Liturghii va fi ca în zilele de duminică. Dacă vremea ne permite, la ora 13.00 vom merge în cimitirul din Gherăești pentru sfințirea mormintelor iar seara, după Sfânta Liturghie de la ora 18.00 vom face un Requiem solemn pentru eroii căzuți pentru Patrie și pentru toți răposații noștri. În cimitir vom merge și duminica viitoare de la ora 14.00 și vom celebra Prohodul pentru răposați după Sfânta Liturghie de seară.
  2. Vineri, 14 mai începem cursul de pregătire la sf. Căsătorie pentru logodnici. Invităm să participe la seria celor 5 cateheze tinerii care au fixat deja data căsătoriei cât și cei care încă stau în așteptare. Catehezele se vor desfășura în sala de la subsolul bisericii, vineri după Sf. Liturghie de seară.
  3. Sâmbăta viitoare va avea loc consacrarea Altarului și Sfințirea bisericii din Lilieci, iar duminica viitoare se va administra sacramentul Sf. Mir în parohia din Centru. La ambele evenimente va fi prezent Preasfințitul Iosif Păuleț.
  4. Secretariatul Seminarului liceal și al Colegiului catolic sf. Iosif din Bacău a făcut publice condițiile și programul înscrierilor pentru noul an de învățământ. Facem un apel călduros către părinții copiilor care termină clasa a VIII a să ia în calcul înscrierea copiilor și la aceste unități catolice de învățământ, fiind cunoscută valoarea corpului didactic și rezultatele remarcabile obținute atât pe plan local cât și național.
  5. Duminica viitoare are loc în dieceza de Iași Colecta anuală pentru Comunicații, cu scopul de a urgenta și sprijini lansarea postului de radio diecezan ERCIS.FM…
    Fericite Ieremia, roagă-te pentru noi.

Despre autor

Administrator PFIB administrator